Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Autót tört fel egy banda Sopron térségében

Egy órával korábban a szomszéd faluban is garázdálkodott a trió.

Gépkocsifeltörő bandát fogtak el a fertődi rendőrök

Egy szolgálaton kívüli rendőr vette észre a fertőszéplaki templom előtt, hogy ismerőse gépkocsijának hátsó ablaka nyitva, miközben zártak az ajtók, a hó, pedig erősen esik. Jól tudva, hogy férfi a szentmisén tartózkodik, bement érte. A templomból kiérve két ismeretlent pillantott meg, amint a járművet mustrálgatják. Amint az idegenek észrevették a kiérkezőket, beszálltak egy autóba és elhajtottak.

Rövid idő elteltével a fertődi rendőrök megállították és ellenőrzés alá vonták a Seat személygépkocsit és annak három utasát. Információjuk volt ugyanis arról, hogy egy órával korábban egy szomszédos faluban, a parkoló autó üvegét ismeretlenek betörték és abból a navigációs rendszert eltulajdonították.

A járőrök előtt nem voltak ismeretlenek a trió tagjai, akiket a Fertődi Rendőrőrsön állítottak elő. A lopott navigátort a gyanúsítottak az út mentén, közel az igazoltatás helyszínéhez egy árokba hajították, nem csekély munkát okozva ezzel az élelmes járőröknek. A navigátorban a tulajdonos szerint csak a régi adatok szerepeltek, a tolvajoknak nem volt idejük újabb útvonalat beütni.

A három férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hulladékkommandó: tavaly 3800 tonna illegális szemetet gyűjtöttek Sopronban

A Sopron környéki erdőkben és az utak mentén lévő illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében írtak alá együttműködést szerdán az önkormányzat kezdeményezésére. Tovább olvasom