Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Autó és kisbusz karambolozott Lövőn a benzinkútnál - 3 sérült

A csütörtökön délelőtt balesetben hárman sérültek meg, egyikük súlyosan. A Kisbusz az árokba borult.

10. 23 - Újra zavartalan a forgalom a 84-es számú főúton, Lövő térségében. A helyszínelés befejeződött. Az elsődleges adatok alapján a balesetben egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött, melytől a kisbusz az út menti árokba borult.

Két főt könnyű egy főt súlyos sérülésekkel szállítottak a kórházba a mentőszolgálat munkatársai - olvasható a police.hu-n.

10.19 - A kataszrófavédelem tájékoztatása szerint a karambolos járművek forgalmi akadályt okoznak, a soproni hivatásos tűzoltók félpályás útlezárás mellett avatkoznak be. A helyszíre érkeztek a lövői és a nagylózsi önkéntesek is.

Korábban - Közlekedési baleset történt csütörtökön délelőtt 9 óra 15 perc körüli a 84-es számú főúton, Lövőn, a MOL benzinkút előtti útszakaszon. Elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett félpályán halad a forgalom.

Tavaszra ígérik a megoldást

A problémák ismertek a Magyar Közút Zrt. szakemberei előtt – szögezte le Pécsi Norbert Sándor a társaság szóvivője, akinek továbbítottuk a lövőiek panaszát. A kereszteződés jelzőlámpás csomóponttá való kiépítése szerepel a közlekedés- és forgalombiztonsági program beruházásai között. A lövőiek által is szorgalmazott fejlesztés meg fog valósulni! – ígérte a társaság nevében a szóvivő. Terveik szerint legkésőbb 2015 tavaszáig elkészül a biztonságosabb közlekedést segítő beruházás - írtuk júniusban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesék a sokszínű természetről

A Mesélnek az erdők, mezők állatai című könyv a Mesélnek a fák és a Mesélnek a gombák folytatása. Tovább olvasom