Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Átvette képviselői mandátumát Firtl

Firtl Mátyás, Sopron egyéni országgyűlési képviselője átvette parlamenti mandátumát.
Firtl Mátyás, Sopron egyéni országgyűlési képviselője tegnap dr. Ocsák Józseftől, a Soproni Választási Bizottság elnökétől vette át parlamenti mandátumát.a A képviselő a KDNP-frakció tagja lesz.

– A Fidesz–KDNP közös jelöltjeként indultam a választáson, ezért Orbán Viktor és Semjén Zsolt megállapodása értelmében, az új ciklusban a KDNP-frakciónak leszek a tagja – nyilatkozta lapunknak megbízólevele átvételekor Sopron régi-új egyéni országgyűlési képviselője, Firtl Mátyás. A politikus a Fidesz megyei választmányának alelnöke, a kópházi szervezet elnöke, aki élve a kettős tagság lehetőségével, a KDNP-ben is aktív szerepet vállal.

– Célom, hogy minden soproninak és környékbelinek a képviselője legyek, a helyiek érdekeit szolgáljam, legyenek azok az úthálózatért vagy a térség turizmusának élénkítésére tett lépések. Megbízólevelem átvételét követően utam Walter Dezső polgármesterhez vezet: mint az időközi választások alkalmával, ezúttal is felajánlom segítségemet a soproni térség fejlesztését érintő elképzelések megvalósításában.

Ami a szakbizottságokat illeti, az elmúlt ciklusban a parlament szociális és családügyi bizottságában képviselhettem a konzervatív értékeket, jelen pillanatban még nem tudható, melyikben tevékenykedhetem majd. A kiszivárogtatott hírek egyes minisztériumok összevonásáról szólnak, miként szándék van a bizottságok átalakítására is.

Firtl Mátyás – a megyei közgyűlés alelnöke – eddigi pályafutása során a szociális, a területfejlesztési és a regionális politika kérdéseivel foglalkozott, ellenzéki képviselőként e szakterületen kamatoztatná leginkább tudását, tapasztalatait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időseket károsítottak meg

Egy hét alatt a ómilliós zsákmányra tettek szert a Sopron környéki falvak házaiba besurranó… Tovább olvasom