Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 32°C Még több cikk.

Asztalitenisz: soproni rajt hazai meccsekkel

Szeptember 3-án útjára indul a kaucsuklabda a nemzeti bajnokságban.
A Turris SE Sopron csapatai a tavalyi jó szereplésnek köszönhetően ezúttal az NB I-ben és az NB II-ben is szerepelnek, amire korábban még sosem volt példa.

Az NB I Nyugati csoportjában szereplő első csapat kerete változatlan: továbbra is a Markó András, Bonczidai László, Asbóth András, Böhm Gábor négyes szerepel majd, illetve amennyiben szükséges, akkor az NB II-es csapat keretéből érkezhet erősítés. A tavalyi sikeres bennmaradási harcot követően a csapat célja ismét a tagság megőrzése, ami a tavalyihoz képest is nehezebb lesz, mivel a jövőbeli létszámcsökkentés miatt a 12 csapatos bajnokság utolsó öt helyezettje esik ki. Ráadásul, mivel az NB I Középső csoportja megszűnt, ezért a legjobb budapesti csapatok is a Nyugati csoportban indulnak. A Turris az első fordulóban szeptember 3-án 11 órától hazai pályán megyei rangadóval kezd: a frissen feljutott Győri Elektromos II gárdáját fogadja.

Az NB II Észak-nyugati csoportjába tavalyi NB III-as második helyével feljutó második csapat kerete szintén változatlan maradt, így itt a harcot a Kitzinger Andor, Paár Dávid, Böhm Attila, Kiss Péter, Kiss László, Bella Dániel hatos veszi fel a riválisokkal. Újonc csapatként a fejlődési és játéklehetőség biztosítása mellett a csapat célja a bennmaradás lehet csak, ami nem sokkal lesz könnyebb, mint az első csapat esetében, mivel az itt szereplő 10 csapatból az utolsó négy búcsúzik a bajnokság végén. A csapat az első körben szintén hazai pályán kezd, közvetlenül az NB I-es csapatot követően, 15 órától látja vendégül a Balatonfüred csapatát. (Munkatársunktól)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset után: A motoros jelentkezését várják

Egyebek mellett segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen folyik eljárás a Soproni… Tovább olvasom