Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Arnoldot várja Milánó

Sopron–Milánó - Nemzetközi modellszerződést kapott a 18 éves soproni Sallay Arnold. A fiatal fiún egy soproni válogatáson akadt meg egy neves modellügynökség szeme. Arnold karrierje Milánóban kezdődik, ahová két hónapos szerződést ajánlottak neki.
Kedden indul Milánóba a soproni Sallay Arnold. A Handler Nándor Szakképző Iskola végzős tanulójának két hónapos szerződést ajánlott egy ügynökség. – Tavaly Augusztusban láttam egy felhívást, melyben a soproni Models of the Future felvételt hirdetett a divatszakmához kedvet érzőknek – emlékezik vissza Arnold. – Én már korábban is gondolkodtam a modellkedésen, ezért épp kapóra jött a hirdetés. Burai Ilona oktató pedig azt látta rajtam, hogy jó modell válna belőlem nemzetközi szinten is, így bemutatott egy nemzeközi modellügynökségnek.

Idén nyáron a Valentine Model Management castingot tartott Sopronban, Arnoldot ott „fedezték fel". – Fel kellett mennem Budapestre, ahol mindjárt nemzetközi modellszerződést ajánlottak – tette hozzá a fiú. – A vezetőség megnézett, levették a méretemet, és aláírtuk a szerződést. Egy hete pedig már arról tájékoztattak, hogy egy milánói ügynökségtől is kiválasztottak.

Arnold kedden indul Olaszországba, ahol modellmunkák és válogatások várnak rá. Szülők nélkül megy, de két modell lány is elkíséri, akik szintén ott kaptak munkaajánlatot. – Milánói divatcégekhez közvetítenek ki, innentől kezdve már csak a szerencsén múlik, milyen lehetőségeket kapok. A neheze még hátravan, a komoly munka csak most kezdődik. Karácsonyig szól a szerződésem, de ezt csak a karrierem első állomásának tekintem. A nemzetközi modelleknek univerzálisnak kell lenniük, tehát fotón és kifutón egyaránt helyt kell állniuk. Én mindkettőt szívesen csinálnám.

A 18 éves soproni Sallay Arnold kedden indul Milánóba, ahol két hónapos szerződés várja.

A Valentine fotósa, Zólyom Norbert profi portfóliót is készített Arnoldról. Ismerősök, barátok egyaránt azt mondják hogy nagyon profik a képei. – A lányoknak nagyon tetszenek, rossz visszajelzéseket nem kaptam – teszi hozzá a modell.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körözött személyt is elfogtak

Sopron - Legfeljebb félórás várakozásra lehet számítani az elkövetkezendő napokban a soproni Bécsi… Tovább olvasom