Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Arénában A muzsika hangja

Sopron - A továbbra is fennálló nagy érdeklődés miatt új helyszínt keresett sikerdarabjának, A muzsika hangjának a színházvezetés. A családi musicalt az arénában is előadják.

Még mindig meg lehet tölteni egy színháztermet, sőt, egy arénát A muzsika hangja című családi musical iránt érdeklődő nézőkkel. A színházvezetés legalábbis ebben reménykedik, látva azt az érdeklődést, ami az előző évad sikerdarabját még ma is kíséri.

– Nyáron nem lehet a színházban előadásokat tartani, mert légkondicionáló hiányában nagyon meleg van az épületben, az idei szezon bérletes előadásai sorába pedig már nehéz lett volna beilleszteni a darabot. Ezért új helyszínt kerestünk a világszerte kedvelt és több feldolgozást is megélt darabunknak – magyarázza Darvasi Ilona, a soproni Petőfi Színház igazgatója. – Az aréna tökéletes helyszín, kiválóak az adottságok, a musical műfajának pedig még jót is tesz, ha nagyobb nézőszám előtt fut.

A muzsika hangja volt a Petőfi Színház előző évadának sikerdarabja.
A muzsika hangja volt a Petőfi Színház előző évadának sikerdarabja.

A színidirektor különleges hatást ígér a november 14-én, szombaton 15 és 19 órakor sorra kerülő bemutatón, ezért ajánlja a lehetőséget azoknak is, akik a színházban már látták a darabot. Új fényhatásokkal dolgoznak majd az egyébként változatlan szereposztással, de merőben más stílusú környezetben színre kerülő műben.

A muzsika hangja valószínűleg nem az egyetlen előadása lesz a soproni Petőfi Színháznak az arénában, a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. és a sportcentrumot (arénát) üzemeltető Raabersport Kft. ugyanis együttműködési megállapodást is köt, így a jövőben várhatóan látunk még közös produkciókat. A megállapodásról szóló szerződést tegnap írták alá.


Jegyek válthatók

A november 14-i előadásokra jegyeket az aréna jegypénztárában és a Liszt-központban működő jegyirodában lehet majd kapni 3–5 ezer forintos áron. Az idei évadra érvényes színházbérlettel rendelkezők kétezer forintért szerezhetik meg a belépőket. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Bob herceggel indul az évad

Huszka Jenő Bob herceg című nagyoperettjével indul szeptember 19-én a soproni Petőfi Színház új évadja. Tovább olvasom