Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

ARC kiállítás Sopronban

A Soproni Fotóművészeti Kör már többször is bizonyította, hogy a fotográfia hagyományos bemutatása mellett szívesen mutatja meg annak más megközelítését is.


A tematikus kiállítás is ezt a vonalat követi, amelynek címe: ARC. A kiállítás a rendszeres negyedéves sorozat része.

Ezt a témát is szeretnék úgy bemutatni, hogy érzékelhető legyen a fotográfia több, és más oldalról való megközelítése. A feldolgozáskor nem csak a jól ismert és sok-sok fotón látott portrékat vették számba, hanem inkább előnyben részesítettük azokat a képeket, amelyek az arcot a fotón úgy ábrázolják, hogy ahhoz több jelentést is tudjunk társítani.

Így jöttek létre azok a képek, amelyek a téma különleges térbeli elhelyezésével, sokszorosításával, életlen ábrázolásával, esetleg más médiából történő leképezésével készültek.

Ízelítő az ARC kiállítás anyagából


Ezáltal nagyon változatos anyag jött össze, bizonyítván azt, hogy van létjogosultsága a fotográfia nem hagyományos oldalról való megközelítésének is, és amiben a Soproni Fotóművészeti Kör, most már talán mondhatjuk azt, hogy otthon van.

A kiállítás a Deák téren a Central Park Cafe-ban előreláthatólag még 2-3 hétig lesz látható.
 

Olvasóink írták

  • 3. gondolkodó45 2010. szeptember 26. 09:26
    „A képaláírást módosítani kéne, mert nem ízelítőt láthatunk, hanem a kiállítás teljes anyagát. Legalábbis mi 13 képet számoltunk meg a kiállításon. Nem tartom fair dolognak, hogy online látható a kiállítás összes képe, sem kiállítókkal szemben, sem a kíváncsi látogatókkal szemben, akik elsétálnak a helyszínre. Az alkotóknak gratulálunk, a cikk írójának nem.”
  • 2. theresa 2010. szeptember 24. 08:45
    „a fotóklub kiállítása jó pár héttel ezelőtt a széchenyi téren is klassz volt. jók ezek a szabadtéri megmutatkozások, nekem tetszik.”
  • 1. ssmd 2010. szeptember 22. 12:34
    „Grat!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Radiátorokat loptak volna

Egy használaton kívüli munkásszállóból akart ellopni két férfi 16 radiátort - tetten érték őket. Tovább olvasom