Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Aranyérmes soproni sörök

A soproni sörgyár Sopronija és Kinizsi söre is aranyérmet nyert Brüsszelben, a Monde Selection minőségvizsgáló szervezet idei világversenyén.
A soproni sörgyár Sopronija és Kinizsi söre is aranyérmet nyert Brüsszelben, a Monde Selection minőségvizsgáló szervezet idei világversenyén.

– A Soproni (régi nevén a Soproni Ászok, amely 2000-ben a Monde Selection Nemzetközi Trófea különdíját is elnyerte) immár nyolcadik alkalommal lett aranyérmes – jelentette be a Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. sajtótájékoztatóján Tóth Gergely márkamenedzser. – A világ legelismertebb és független minőségvizsgáló szervezete brüsszeli világversenyén idén indítottuk először a Soproni Kinizsit. Brüsszelben örömünkre ennek a minőségét is aranyéremmel jutalmazták.

A Soproni Sörgyár idei újdonságaként került a piacra az 5,3 százalékos alkoholtartalmú Soproni 1895, amely különleges saazer komlót tartalmaz. Alkoholmentes sörként pedig a Soproni Szűz, valamint a Soproni bulihordó ötliteres kiszerelésben is a boltok polcaira került.

– A Soproni újabb és a Soproni Kinizsi első nemzetközi sikere egybeesik a Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. most induló nyugat-magyarországi akciójával – folytatta a márkamenedzser. – Ennek főszereplője egy Soproni sör címke mintájára festett Cadillac, amely limuzin Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém megyékben fogja járni az utat. A „sörkommandósok" – csinos hoszteszekből álló, egységesen Soproni-ruhába bújtatott csapat – találomra összegyűjtött címek alapján, június 4-től július 13-ig tízezer lakásba fognak becsengetni, a szerencsésekre pedig nyeremény vár.

A Soproni termékcsaládból amennyi üveg (doboz, vagy buli hordó) sört tart otthon a házigazda, a sörkommandósoktól ugyanannyi sört kap ajándékba. A három megye legkisebb falujától kezdve nagyvárosok lakótelepéig a Soproni csapata bármikor felbukkanhat délután 2-től este 7 óráig.

Tóth Gergely ezzel kapcsolatban elmondta még: az akció kiterjed négyszáz vendéglátóhelyre – szállodára, étteremre, vendéglőre – is, ahol minden korsó Soproni után tallért kap a vendég, akihez ha ellátogatnak a csinos hoszteszek, úgy nemcsak a Soproni-üvegek után, hanem minden összegyűjtött tallér után is egy Soproni termékkel lesz gazdagabb.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a 15. évadra készülnek

Sopronban a karcsúsítás jegyében zajlik a következő színházi évad tervezése. A 2006/2007-es műsorterv kiadványa már önmagában is sokatmondó. A hat nagyszínházi bemutatót ősztől csak két kisszínházi premier kíséri, s a színtársulatnál is látványos a változás. A 2005/2006-os évadban a színtársulat 26 tagból állt, mellettük 11 vendégművészt tüntettek fel a szórólapon. Tovább olvasom