Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Aranyérem a Soproninak

Ismét aranyéremmel tüntette ki a Soproni sört az Európai Unió Nemzetközi Minősítő Intézete.
Ismét aranyéremmel tüntette ki a Soproni sört az Európai Unió Nemzetközi Minősítő Intézete, a Monde Selection. A szervezet minden évben a nemzetközi söripar díjait ítéli oda a legjobb söröknek.

A zsűritagok a több hónapos bírálati időszak során a benevezett termékeket a kóstolás mellett laboratóriumi vizsgálatoknak is alávetették. A versenyre minden cég kizárólag a kereskedelmi forgalomban kapható söreivel nevezhetett.

Az idén 110 éves Soproni termékei évtizedek óta részt vesznek a brüsszeli székhelyű versenyen, s az elmúlt nyolc évben hat alkalommal nyerték el a fenti díjat. 2000-ben a Soproni márka a Nemzetközi Minőségi Különdíjat is megkapta, miután három egymást követő évben (Soproni Ászok néven) elnyerte a Monde Selection aranyérmét. A megmérettetésen a legismertebb európai sörgyártó nemzetek, az osztrákok, a németek és a csehek mellett ázsiai, valamint amerikai márkák is képviseltetik magukat.

A soproni és a martfűi sörgyárakban milliárdos műszaki fejlesztéseket végeztek el az elmúlt években, így a társaság szerint a gyártási technológia színvonala eléri a nyugat-európai vagy az amerikai szintet. Ebben közrejátszott, hogy a két üzem tulajdonosa, a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. 2004 óta tagja a világ egyik legnagyobb sörgyártó konszernjének, a Heineken csoportnak.

(mfor)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítás: önrész a lakóktól

Önkormányzati program indul a hagyományos technológiával épített, de távfűtéses épületek energiatakarékos felújítására. A lakók egyharmad önrész mellett pályázhatnak forrásokra. Sopronban 417 olyan lakás található a Kazinczy és Kőfaragó téren, a Baross és az Ibolya úton, amelyek hagyományos (vagyis nem panel) technológiával épültek, de távfűtésesek. Tovább olvasom