Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Aranyat áshatnak együtt a párok Sopronban

Vidám, kapcsolaterősítő programra várja a párokat Nádudvari Rita családpedagógus és a Pedagógusok Soproni Művelődési Háza vezetése a házasság hete keretében. Baba-mama klubot is működtetnek.
– Azzal a céllal alapítottuk meg a Petőfi tér 3. szám alatti pedagógusok művelődési háza támogatásával a Baba-mama klubot, hogy az anyukák, apukák, kisgyermekek, nagyszülők egy olyan közösség tagjai lehessenek, ahol hasonlóak az örömök és a gondok. Itt megismerhetik egymást, közkinccsé tehetik gyermekneveléssel kapcsolatos, jól bevált ötleteiket, tanácsot kérhetnek, kaphatnak. Mindamellett énekeket, mondókákat tanulunk, hogy a pöttömök is jól érezzék magukat – részletezte Nádudvari Rita családpedagógus, a művelődési ház önkéntese. A foglalkozások péntekenként délelőtt 10 órakor kezdődnek. A klub segít a kicsiknek, hogy könnyebben eligazodhassanak a közösségi életben, felkészíti őket a bölcsődére, óvodára. A klubvezető a szülők igényei szerint szakelőadókat hív egy-egy téma megbeszélésére.
Házasság hete

A családpedagógus és a pedagógusok művelődési háza a most zajló házasság hetéhez is csatlakozik. „Aranyásó műhely" elnevezéssel olyan játékos ön- és társismereti programot állítottak össze február 17-re, szombatra, amely a párok személyes élményein alapul. A 15.30-kor kezdődő Aranyásó műhelybe is díjtalan a belépés, ugyanakkor előzetes regisztráció szükséges a nadudvarita@gmail.com e-mail-címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban bontják az ovit, a lakók aggódnak

Sopronban bontják az ovit, a lakók aggódnak
Bontják a Szent Margit Óvodát a Lőverekben, a helyére a győri püspökség épít új intézményt. Tovább olvasom