Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Áramszünet: A bánfalviak szerint nem tájékoztatott az E.ON

Sopron - A Bánfalván élők közül többen nehezményezik, hogy az E.ON nem tájékoztatta őket előre a szerdai áramszünetről. Az E.On állítja: tájékoztatott, ám erről mégsem tudott senki.

Felháborítónak tartják a sopron-bánfalvi lakosok, hogy az E.ON – állításával szemben – nem tájékoztatta előre az áramszünettel érintett lakosokat. – Sem szórólapon, sem falragaszon nem adtak hírt az áramszünetről, amire ilyen melegben készülnünk kellett volna – mondta el a kisalfold.hu-nak Barilich László, akit nem maga a tízórás áramkimaradás a bosszant, hanem az, hogy erről elfelejtettek szólni.

– Ha tudjuk, előre gondoskodunk a fagyasztó tartalmáról, feltöltjük a munkához szükséges laptopot, kimossuk a nyaraláshoz szükséges ruhát – sorolja Barilich László. – Sem a Hajnal téri postán, sem az élelmiszerboltban nem számítottak az áramszünetre, az alkalmazottak lepődtek meg a legjobban, mikor azt tapasztalták: ma nem tudnak kinyitni.

Az E.ON egy nappal ezelőtti nyilatkozata szerint a tervezett üzemszünetről ügyfeleiket szórólapon tájékoztatták 15 nappal a munkálatok megkezdése előtt. „Fogyasztóink társaságunk honlapján is megtekinthetik a tervezett üzemszünetek időpontját. Mindig törekszünk arra, hogy a tervszerű munkák elvégzése a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon." – nyilatkozta Egyházi Nikoletta, az E.ON Zrt. kommunikációs szakembere. A bánfalviak azonban ezt kétségbe vonják. Mint mondják: lehet hogy a cég honlapjára kikerült a közlemény, de hozzájuk nem jutott el.

Olvasóink írták

 • 4. mindigatutit 2009. július 17. 16:46
  „még az a szerencse ,hogy vannak ilyen tökéletes egyedek ,mint ez a 3-as”
 • 3. NoBo 2009. július 17. 14:05
  „Két rendszeres hozzászóló, két "nagyon értelmes" véleménnyel...
  Meg kell hirdetni egy helyi, ingyenes kiadványban, erre külön költségkeretnek
  is kell(ene) lennie az E.On-nak...”
 • 2. miracle 2009. július 16. 18:03
  „Milyen minden nap? Több, mint 1 hónapra előre fenn van.
  Viszont oszlopokon ne szórólapozzon az EON, mert legközelebb majd én is odatűzöm a számla ellenértéket, aztán ha majd ők is arra járnak szedjék le, ha addig le nem fújja a déli szél. Miért nem lehet a kiküldött számlák végére rányomni, hogy mikor lesz áramszünet?”
 • 1. mindigatutit 2009. július 16. 14:23
  „már a múltkori cikkhez is írtam,de most is csak ugyanazt tudom mondani,hogy a .... szóltak.aztán miért is kellene nekem minden nap az e-on honlapját nézegetnem,hogy mikor lesz áramszünet.lehet összekellene fogni aztán jól beperelni a francba ezt a rohadt céget”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetedik Fertő-party a hétvégén

A hétvégén rendezik meg a hetedik Fertő-party zenei fesztivált. A programban Deák Bill Gyula,… Tovább olvasom