Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Alulról vizesedik a soproni Kőszegi úti aluljáró - fotó

Olvasónk hívta fel a figyelmet, a Kőszegi úti aluljáró egy-egy részére. A víz nem felülről jön...
  
A 2,6 milliárd forintos beruházás elkészültét nagyon-nagyon vártuk. Sajnos ezt sem sikerült kivitelezni, csak nagyon súlyos hibákkal, és most nem is az esztétikai rútságokat említem, mert azok az első pillanattól mindenkinek szembetűnőek, vagy a folyamatosan "lecsúszó" rézsűket - írta olvasónk a soproni tudósító napra küldött levelében.

Már másfél hónap után a dilatációknál, több helyen is megjelent a víz szivárgása. Úgy vélem, ezek csak fokozódni fognak, s hiába hivatkoznak majd a garanciában történő kijavításra, ezek nem lesznek jól megoldva. A fagyok hatására a szerkezetben is fokozódó károkat idéznek elő.

A Győri úti vasúti felüljárónál is hasonló a helyzet.

A Kőszegi úti aluljáró. Fotó: tudósító


Az ügyben megkerestük az illetékes, GYSEB Zrt-t.

A vasúttársaság hangsúlyozta: a Kőszegi úti aluljárónál tapasztalható szivárgást a GYSEV Zrt. szakemberei is észlelték a legutóbbi állapotfelméréskor.

A hibáról jegyzőkönyvet vettek fel és jelezték azt a kivitelezőnek. A cég köteles az átadástól számítva öt évig garanciálisan korrigálni a hibákat, ezért a szivárgási hibát is javítani fogják, saját költségükre, még a tavaszi időszakban.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemét a Tallian utcai garázs soron - fotó

Olvasónk is itt van garázsa, nem mint nap találkozik a szeméthegyekkel. Tovább olvasom