Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Alsó-Ausztriáról forgatott

Sopron–Ausztria - Varga László soproni producer Alsó-Ausztriában forgatott a Hír TV Európai híradója számára. Filmjében pillanatképeket villant fel nyugati szomszédunk legdinamikusabban fejlődő tartományáról.
Alsó-Ausztria nyugati szomszédunk legnagyobb, gazdaságát nézve pedig a legdinamikusabban fejlődő tartománya. Itt, Közép-Európa szívében a hagyományok vezetnek a legmodernebb technológiákhoz. Ez a XXI. századi életmód pedig azt eredményezi, hogy az emberek képessé válnak visszatérni a természethez. Az energiagazdálkodástól az élelmiszeriparon át a turizmusig a gazdaság és a természet, az ökonómia és az ökológia elválaszthatatlanul összefonódik és ezt nemcsak a magánemberek, de a tartomány vezetői is hirdetik. A tartomány saját gazdasági szervezete az adóbevételeket valóban arra használja, hogy a régiót bevezesse a jövőbe úgy, hogy közben a múlt értékeit sem felejtik. Az Európai híradó stábja a biogázüzemektől a napelemgyáron át egy gyógynövényteákat készítő vállalkozásig végiglátogatta Alsó-Ausztria feltörekvő cégeit. A sugárzás időpontjai a Hír TV-ben: november 28., péntek, 17.30, november 29., szombat, 15.30 és december 1., hétfő, 14.05.

Olvasóink írták

  • 2. joco 2008. november 27. 06:05
    „Elnézést nem tudtam, hogy a "kisalföld" a hirtv- leány vállalata lett, és kötelezö hirdetni a hirtv. alkotásait.Ja ha a moderálási modszerüket figyeljük, hát az is "fideszesedet"!!!-a vita elkerülése végett :a soproni fidesz páros által kimoderáltatott jelzös ügyre gondoltam itt elsösorban-”
  • 1. joco 2008. november 26. 17:05
    „ez itt a reklám helye? talán a csillag lemaradt a cikk végéröl?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kuslics Balázs: Köztisztviselő vagyok, nem politikus

Sopron - Az utóbbi hónapokban egyre többször jelenik meg a híradásokban a soproni városháza… Tovább olvasom