Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Alpolgármesterből polgármester

Röjtökmuzsaj - Az alpolgármester, Kiss József lett Röjtökmuzsaj polgármestere. Esküjét két héten belül teszi le, a megüresedett képviselői hely betöltésére a listán soron következő Tóth Bélát kérik fel.
Megtartották az időközi polgármester-választást Röjtökmuzsajon. A helyiek Kiss Józsefnek szavaztak bizalmat. A volt alpolgármester 14 éve tagja a képviselő-testületnek, így van rálátása a helyi közügyekre.

– A magánéletemben is vezető beosztásban dolgozom, azt gondolom, az itt megszerzett tapasztalatokat a település irányításában is jól fel tudom használni – fogalmazott a Kisalföld megkeresésére Kiss József. – Az elődöm, Bak Gyuláné által megkezdett munkát szeretném folytatni. Azonban egy olyan kistelepülésnek, mint a miénk is, kevés a mozgástere. Az anyagiak meghatározzák a lehetőségeinket.

Kiss Józsefre 120-an szavaztak, elődje munkáját szeretné folytatni.
Kiss Józsefre 120-an szavaztak, elődje munkáját szeretné folytatni.


A saját források minél jobb felhasználása mellett élni akarunk a pályázati lehetőségekkel is. Egyik fontos feladatunk az orvosi rendelő akadálymentesítése, amelyet törvény szerint december végéig kell megoldani. A szükséges forrás biztosításához a napokban adjuk le pályázatunkat, sikeres elbírálás esetén még ebben az évben kezdődhet a kivitelezés. A játszóterek felújítását is idén szeretnénk elvégeztetni. A szükséges költséget az önerő mellett szintén támogatásból teremtenénk elő. A pályázatot a múlt hónapban be is adtuk.

Kiss József polgármesterré választásával egy képviselői hely megüresedett a testületben. Amennyiben elfogadja a felkérést, akkor az öttagú képviselő-testületbe a listán soron következő Tóth Béla kerülhet be. Minderre a polgármesteri eskütétellel egy időben, két héten belül kerül sor.

Olvasóink írták

  • 1. volt röjtökmuzsaji 2008. június 04. 21:33
    „gratulálok az uj polgármesternek”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elszállították a tüzérségi gránátot

Sopron - Mindössze hatvan méterre a házaktól és húsz méterre a sínektől 15 cemtiméter átmérőjű német… Tovább olvasom