Kisalföld logö

2018. 09. 25. kedd - Eufrozina, Kende 8°C | 14°C Még több cikk.

Állva tapsolták meg a rabok Farkas Ibolyát

Állva tapsolták meg a fogvatartottak a Börtönnapló című monodrámát Farkas Ibolya marosvásárhelyi színművész előadásában a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. A Soproni Petőfi Színház kamaraszínházi produkciója osztatlan sikert aratott.
Fotó: Sopronkőhidai fegyház és Börtön
Fotó: Sopronkőhidai fegyház és Börtön

A teátrum kamaraszínházi kínálatában szerepelt a Börtönnapló. A darabot Fedák Sári: Te csak most aludjál Liliom című emlékirata alapján Farkas Ibolya szerkesztette és állította színpadra.

A soproni közönség bérletes előadásként tekinthette meg a produkciót, amelyet az önkormányzat ajándékaként az októberi idősek világnapja alkalmából a nyugdíjasok egy zárt körű bemutatón tekinthettek meg.


A Börtönnapló hatalmas sikert hozott Farkas Ibolyának, aki a teátrum börtönszínházi programjának keretében a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben is előadta a Börtönnaplót.

Azon a helyen, ahol egykor Fedák Sári is raboskodott. A mintegy két órás monodrámát a fogvatartottak feszült figyelemmel nézték és a végén minden várakozást felülmúlóan állva tapsolták meg a színésznő teljesítményét.

Farkas Ibolyával a közeljövőben még találkozhat a színházszerető közönség, hiszen Pataki András igazgató a Soproni Petőfi Színház tagjai közé invitálta a színművésznőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2020-ig megépül a gyorsforgalmi út Sopron és Pereszteg között

Ha, és amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor 2020-ig készülhet el a kétszer kétsávos… Tovább olvasom