Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Alapkőletétel Brennbergbányán

Letették kedden a rendőr szolgálati lakás és iroda alapkövét Brennbergbányán.
Nyolcévi várakozás után úgy tűnik, valóra válik a Brennbergbányán élők vágya: nyár végétől körzeti megbízott teljesít szolgálatot a településrészen. Kedden Walter Dezső polgármester, Varga Gyula, Brennbergbánya önkormányzati képviselője, dr. Szabadfi Árpád dandártábornok, megyei főkapitány és Farkas Gábor, a soproni kapitányság vezetője közösen rakták le a rendőr szolgálati lakás és iroda alapkövét az önkormányzat Soproni úti ingatlanán.

– Túl vagyunk a nehezén, a finanszírozási gondok megoldódtak és reményeink szerint augusztusra, a búcsú napjára a megbízott már át is veheti a kulcsokat – fogalmazott Varga Gyula, majd hozzátette, a tavalyi költségvetésből kétszázezer forintot terveztek erre a célra, az ideiből pedig húszmilliót.

Walter Dezső polgármester biztosította a városháza együttműködéséről a településrész lakóit. – Részemről minden segítséget megadok ahhoz, hogy teljesüljön a kitűzött cél, és augusztus 20-ra valóban elkészüljön az épület – mondta a polgármester. Szabadfi Árpádtól megtudtuk, az iroda műszaki berendezését, bútorait és a szolgálati autót a megyei kapitányság biztosítja majd.

– Köszönjük azt a sok támogatást, amit a városházától kaptunk az utóbbi években: 2004-ben szolgálati gépkocsikat, 2005-ben a jereván-lakótelepi irodát, most pedig a Brennbergbányait – tette hozzá Farkas Gábor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírásgyűjtés a Fertő tóért

Aláírást gyűjtenek és levelet juttatnak el a nemzeti parkhoz, a vízügyi igazgatósághoz, a Fertő tavi… Tovább olvasom