Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 7°C

Alakformálás: a Power Plate egyedülálló a világon

A Power Plate használható egészségmegőrzésre, rehabilitációra, alakformálásra, állóképesség javitásra - s ez csak néhány példa. (X)


Mi az a Power Plate?

Csendes Ramóna, power plate edző: Egy olyan vibrációs technológián alapuló gép, amely használható egészségmegőrzésre, rehabilitációra, alakformálásra, állóképesség javitásra, hogy csak kiemeljek párat. A 3 Dimenziós technológiája egyedülálló a vibrációs gépek piacán.

Mi a különbség a többi vibrációs gép és a Power Plate között?

Cs. R.: A teljes test vibráció, forradalmi megoldás a testedzésben , óriási választék van a piacon, de bizony alaposan körül kell néznünk és megválogatnunk, hogy melyik márka mellett voksolunk.

A piacon számos, a Power Plate gépeknél olcsóbb megoldásokkal is találkozhatunk. De mindig tartsuk észben az alábbiakat: az olcsóbb berendezések által keltett alacsonyabb és/vagy kevésbé precíz, nem szabályozott frekvenciák akár „beleavatkozhatnak" testünk természetes rezgéseibe és károkat okozhatnak. Ne tegyük ki szervezetünket természetellenes rezgéseknek!

A harmonikus rezgéseket a Power Plate gépek különleges ikermotoros rendszere biztosítja, mely egyedülálló a piacon. Az olcsóbb kivitelű berendezések gyakran kilengő motorral rendelkeznek, billegnek, melynek következménye, hogy a vibrációs tréninget vizsgáló tudományos tanulmányokban bizonyított hatás elmarad.

Mindenki próbáljon ki több gépet, és érezze meg a különbséget!

Kinek ajánlanád a Power Platet?

CS. R.: Mindenkinek, aki krónikus időhiányban szenved, hiszen 30 perces edzéssel érjük el ugyanaz a hatást, mint ami egy másfél órás hagyományos edzőtermi edzéssel érhető el.

Továbbá azoknak, akik nem kaptak korábban segitséget , illetve akik rossz tapasztalatot szereztek a mozgás során.

Azoknak aki szeretnének jó kondicióval élni, akik élsportolók és tovább növelnék állóképességüket, akik fogyni szeretnének, akiknek rehabilitációra van szükségük.

Mindenki próbáljon ki több gépet, és érezze meg a különbséget
Mindenki próbáljon ki több gépet, és érezze meg a különbséget


Mindenkinek aki szeretne 30 perc alatt tenni önmagáért, egészségéért.

Miért van szükség 30 perces edzésre? Kevesebb idő nem elég?

Cs. R.: Nem léteznek csodák. Olyan gépek sincsenek amikre pár percig felállunk, és lerázzák rólunk a felesleges kilókat és izmot növelnek.
A Power Plate edzés során, különféle gyakorlatokat végzünk szakképzett személyi edző által meghatározott sorrendben és formában, meghatározott ideig.

Azért van szükség 30 percre, mert a testünknek időre van szüksége ahhoz, hogy különböző biokémiai folyamatokat inditson be. A Power Plate technológiája mellett szükség van a személyi edzők szakmai tudására, és a vendégek kitartására is. Mindhárom dolog elengedhetetlen az eredmények eléréséhez, fenntartásához.


Mit nyújtott nekem a Power Plate? Soproni felhasználók meséltek nekünk élményeikről és az általuk tapasztalt hatásokról:

Dr. Pálvölgyi Nóra, belgyógyász-kardiológus:

„Lefaragta rólam a szalonnaréteget….- mondta nevetve egy kedves kolleganőm. Ő keltette fel az érdeklődésemet eme speciális sport iránt.
Power plate- a gyorsulási training. Mit is jelent? Aki elnevezte, vajon miért ezt a nevet adta neki? Nem kellett sok hozzá, elhatároztam, én is kipróbálom. Egész életemben sportoltam valamint, és- noha 40-es éveim második felében járok- gondoltam, nem okozhat nagy meglepetést.
Nos, tévedtem.

Az edzést vezető power plate oktató az első alkalommal már úgy gondolta, nincs szükségem „kezdő gyakorlatsorra". Alig tudtam elképzelni, mit számíthat az a rezgő, izgő-mozgó „dobogó" az ember talpa alatt.

A 35 perc aktív mozgás kétszer annyinak tűnt. Már értettem, miért a név: gyorsulási training. Minden perc eltöltött idő duplán számít. A végén úgy éreztem, ólom nehéz végtagjaim hálásak a pihenőért. És másnap semmi izomláz, hát ez hogy lehet?- gondolkodtam el rajta. Orvosként nem szeretem, ha nem értem a dolgok magyarázatát.

Mitől olyan hatékony? Először is: végezzük magát a gyakorlatsort, melyet a személyi edző előír. Másodszor: izmaink folyamatosan korrigálják azt a kitérítő mozgást, melyet a finom rezgés okoz. Ez fokozott izomtónust, pillanatról pillanatra való alkalmazkodást és korrekciót igényel az izomzat részéről. Harmadszor pedig, maga a rezgés, a vibráció passzív mozgást is jelent izmaink számára az említett két folyamat mellett. Így ezen folyamatok összessége megsokszorozza a mozgás intenzitását, és ezáltal teszi olyan hatékonnyá az ott eltöltött időt.

Másodszor mentem… mosolyogva köszöntöttek, a nevemen szólítottak. Nem csak engem, mindenkit. Hogy tudják az összes nevet megjegyezni - nem tudom. Kedvesek, mindig elhangzik 1-2 kérdés, érdeklődés, baráti szó, amely személyessé és igazán családiassá teszi a helyet. Ugyanolyan hasznos, amennyire fárasztó. Kiváló alakformáló, izomtömeg növelő. Élénkíti a vérkeringést, valamint a bőralatti kötőszövetben a nyirokkeringését, ezáltal kiválóan javítja a bőr feszességét, segíti a narancsbőr megszüntetését.

Egyénre szabottan, fizikai kondíció, egyedi kérés, alkat, életkor alapján állítható össze a gyakorlatsor, így mindenki megtalálhatja számítását. Az edzés időpontját egyénileg mindenki egyeztetheti, így a legelfoglaltabbak is találhatnak a számukra alkalmas időpontot.
Power plate centrum- ahol még elfáradni is jó."

Némedi Csilla, többszörös magyar bajnok, ökölvívó:

„A magyar bajnokságra való felkészülésem során edzettem a Power Platen , minden szakaszában hasznosítani tudtam. Szakszerű segítséget kaptam az adott cél eléréséhez, akár erősités, akár a kondicióm fejlesztése volt a cél.Sokkal gyorsabb fejlődést vettem észre magamon, mint más edzésformával. Tökéletes kiegészitő edzés volt a versenyre való felkészülésem során a Power Plate."

Betuker Péter:

Mielőtt kipróbáltam a Power Platet, nem hittem, hogy egy fél órás „rezgetés" érhet valamit is, változtathat az életemen. Mostanra be kellett látnom, tévedtem. A lelkiismeretes, szakmailag felkészült, és nagyon csinos edzők segítségével 180 fokos fordulatot vett az egészségem. A munkahelyem 3. emeletére már nem félholtan, és lihegve érek fel.

Fogytam 10 kg-ot és hajlékonyabb lettem. A gyakorlatok változatosak, játékosak, nem arra figyelek, hogy fáj, nem azt várom, hogy legyen már vége az edzésnek. Régen versenyszerűen sportoltam, a Power Plate visszaadta nekem a testedzés szeretetét és élményét.

Bővebb információk a honlapon!Cím: 9400 Sopron, Csengery út 23.
Telefon/bejelentkezés: 30/451-1417
E-mail: info@powerplatesopron.hu
Web: http://www.powerplatesopron.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menetrendváltozás: megszűnik a Sopron-Dunaújváros buszjárat

A Kisalföld Volán, illetve a GYSEV egyes vonalain megváltozik a menetrend december 15-től. Lesznek… Tovább olvasom