Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Aláírták az etikai kódexet

Ünnepélyes keretek között tegnap aláírták a már „versenyben” lévő soproni polgármesterjelöltek azt a választási etikai kódexet, amelyet néhány héttel ezelőtt a Szövetség Sopronért Egyesület dolgozott ki és hozott nyilvánosságra.
(illusztráció)
Dr. Szekeres Csaba, a Szövetség Sopronért Egyesület, dr. Molnár Ágnes, a Fidesz vezette polgári összefogás, valamint Walter Dezső, az MSZP–SZDSZ polgármesterjelöltje látta el kézjegyével a választási etikai kódexet tartalmazó dokumentumot.

Elsőként dr. Molnár Ágnes fogalmazta meg az eseményt kísérően véleményét. Szerinte az etikai kódex minden tekintetben elfogadható és kötelező érvényű a kampány minden résztvevője számára.
– Részünkről a legnagyobb mértékben betartjuk a dokumentumban megfogalmazott elképzeléseket – fejtette ki Walter Dezső. – A legfontosabb, hogy a város lakói új polgármestert és képviselő-testületet választhassanak a most elfogadott elvek alapján.

Szekeres Csaba hangsúlyozta, hogy az aláírókhoz a kampány során bárki csatlakozhat, ezzel is megerősítve azt a kedvező képet, melyet Sopron a tavaszi választási küzdelmekben mutatott.

A polgármesterjelöltek abban is egyetértettek, hogy a kódexben lefektetett elvek alapján példaadó kampány kezdődhet Sopronban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaadták az ország önbecsülését

A Páneurópai Piknik 13. évfordulójáról emlékeztek meg hétfőn Sopronban. Az ünnepség a Pannonia Med… Tovább olvasom