Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 0°C | 7°C Még több cikk.

Akik hűséget fogadtak a Hűség városában, Sopronban - fotópályázat

Sopron, a hűség városa, s most olyan párokat keresnek, akik itt ismerkedtek meg, kötöttek házasságot, vagy éppen nászúton jártak erre.

Sopron, valamint a környékbeli települések lakói a történelem során számtalanszor bizonyították hűségüket a királyhoz, a hazához és Európához. December 14-e hivatalosan is Sopron ünnepe és a Hűség napja.

- Ezen apropóból szeretnénk megmutatni, ez az örökség és érték továbbra is fontos a város számára, és azt is, hogy a hűség soha sem fog kimenni a „divatból" - kezdte Héjj Boglárka, a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

S miről is van szó? A választ ugyancsak Héjj Boglárka adja meg: fotópályázatot írtak ki. Azok jelentkezését várják, akik a városban ismerkedtek meg, kötöttek házasságot, vagy éppen itt töltötték a nászútjukat. S egy-egy rövid leírást is várnak hozzá.

- A visszajelzések, tapasztalatok alapján sokan vannak, akik ilyen szállal kötődnek a városhoz - folytatta a turisztikai szakember. - Azt is tudjuk, hogy sok ismerettség köttettet a városban.

Ezen emlékeket szeretnénk feleleveníteni, s nem mellesleg ismét kedvet csinálni Sopronhoz. Fontos, a soproni lakcímmel rendelkezők nem vehetnek részt a pályázaton. A cél ugyanis a városba látogatók megszólítása.

A képeket a sopron@tourinform.hu címre várják, amelyet majd feltöltenek a Sopron Régió hivatalos Facebook oldalára. Itt lehet szavazni. A legtöbb voksot kapott párt vendégül látják Valentin-nap (2015. február 13-15.) alkalmával egy hétvégére Sopronban.

További információ kérhető a pályázatról: 99/517-560-as számon.
Beküldési határidő: 2014. december 14.

Szavazni pedig 2015. január 12-ig lehet a beküldött pályázatokra a Facebook oldalon.

Bővebb információ itt érhető el >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült GYSEV CARGO matricás mozdonya

Az árufuvarozó vasútvállalat zöld-sárga-fehér színvilágát tükröző Taurus Magyarország mellett a… Tovább olvasom