Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Aki büdös, azzal senki nem randizik

Az ápoltság a legfontosabb "külső tulajdonság" – derült ki utcai felmérésünkből. A megkérdezettek három preferenciája között minden esetben szerepelt, hogy büdös emberrel semmiképpen nem randizna. Mosdatlanság, csóróság, kopaszság? Önnél mi a kizáró ok?


Vajon mi lehet az ellenkező nem legtaszítóbb tulajdonsága, ami miatt véletlenül sem randizna az illetővel? - erről a könnyed, tavaszi témáról faggattuk ismét az utca emberét Sopronban.

Mindenki ismer olyan férfit/nőt, aki nem az esete, ám hogy mi nem tetszik rajta, néha magunk sem tudjuk. Most arra kértük a járókelőket, meséljék el, melyek azok a vonások, amitől borsózik a hátuk.

Hajnalka, 34
Legfontosabb számomra, hogy ápolt legyen a férfi, főként a körmökre figyelek oda. A rövidre vágott, tiszta köröm nálam alap. Emellett a ruháinak is ápoltságról kell tanúskodnia, szóval ne legyenek büdösek! És ha rosszak a fogai, randiról szó sem lehet!

Laci, 27
Foghíjas és dohányzó nővel sosem randiznék.

Mária, 30
Ha büdös a szája, zsíros a füle, vagy látványosan rosszak a fogai, lehet ő a legintelligensebb, akkor sem mennék el vele randevúzni. Mondjuk aki túl piperkőc, az is eleve gyanús... Összességében nem szeretem az igénytelen, ápolatlan férfiakat és azokat sem, akik ékszert hordanak.

Zenó, 23
A büdösség kizáró ok. Nem az illat a fontos, csak az, hogy érezzem rajta, legalább napi egyszer zuhanyzik. Szóval ne legyen szaga! És az orrlyukakból diszkréten kiintegető orrszőrök láttán is elfog a borzongás. Ha a pasi külsőre igénytelen, akkor a lakásába semszeretnék bejutni..

Feri, 32
Az ápolatlan, rondán beszélő, taszítóan öltözködő nőkkel nem szívesen randiznék. Ha háromnapos ruha van rajta, azt egyszerűen képtelen lennék szó nélkül hagyni.

Én önnél mi veri ki a biztosítékot? Kiadja a pasi útját, ha elfelejt fogat mosni? Néha azon kapja magát, szappant vesz ajándékba? Írja meg!

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. józanparaszt 2009. április 22. 08:59
  „hahó hölgyek! randizzunk!”
 • 24. ASHER 2009. április 18. 16:50
  „na es aki tiszta, nem kopasz, mind a 32 foga megvan,gazdag, igazi "szoke herceg",de a randi kozben
  parszor elfingja magat ugy emberesen???
  mert en ismerek ilyet is!!!!”
 • 23. 1olvasó 2009. április 18. 14:19
  „A cikk lényege: Ki az a Zeno???? Gratulálok! Szurkoljunk Szilágyi Zsoltnak, hogy megtalálja a megfejtést!”
 • 22. Sophia 2009. április 18. 09:53
  „A kopaszság nem igénytelenség az vagy van vagy nincsen.Ettől még senki nem lesz ápolatlan.Nekem tettszenek a kopasz férfiak!:-)
  A szájszag az már durva!Lehet egy ember(nő vagy férfi)igényes a külsejére de ha bűzlik a szája az elfeledteti milyen csinos,elegáns is.
  Persze vannak gyomorbetegségek melyek velejárója a szagló száj(nyitott gyomorszáj,gyomorszájsérv,...)de az ellen mentolos rágóval vagy cukorkával lehet némiképpen védekezni.
  Az izzadtságszag ellen is van töménytelen kozmetikum(esetleg kezelés).Aki viszont belebújik a 3 napos izzadtságtól bűzlő ruhájába az kiábrándító és gyomorforgató!”
 • 21. Eüdolgozó 2009. április 18. 09:23
  „"Mosdatlanság, csóróság, kopaszság? Önnél mi a kizáró ok?"
  Ha mosdatlan valaki az undorító! Ha csóró abban sem találok kivetnivalót. Nem lehet mindenki dúsgazdag anyaglig, de ugyanakkor még lehet egy nagyon jó ember azért mertbkissé szegényebb! Kopaszság? Szerintem a kopasz emberek nem feltétlen akartak kopaszak lenni. Egy kopasz ember is lehet úgymond szexi is és egy nagyon jó ember noha akopaszok a valós korulnál talán kissé többnek néznek ki...”
 • 20. soproni 2009. április 17. 17:41
  „A legundorítóbb példányokat naponta láthatják a Mónika show-t kedvelők! :) 1.Mi az,ami visszataszító a nőkben?
  Nos ... Akinek lóg a cigi a kezében,a szájában az utcán az számomra undorító,főleg,ha babakocsit is tol közben.A zsíros haj , a túlzott smink,a csipőnadrágba belepréselt telt idomok,tök mindegy,hogy kilóg-e a háj,ha most ez a divat.Amikor csetlenek-botlanak ,mert menni sem tudnak a divatos cipőikben.Lehet,hogy csak számomra megbotránkoztató,de a pasik gondolom élvezik,ha a magukról sokat képzelő lányok úgy tekerik a feneküket,hogy már csak az árfolyam hiányzik a cipőjük talpáról.:)
  2.Mi az,ami visszataszító a pasikban? A sörhas,amire sokan még büszkék is ,a szakáll,a bajusz,amit leginkább a 40 felettiek kedvelnek,mert nem gondolják,hogy mennyire öregít az ősz szörzet.A koszos körmök,a zsíros haj,a büdös testszag,hiányos,vagy szuvas fogak. A testtömegnövelővel felfujatott nike melegítős,fuxosok és ami a legnevetségesebb és számomra a legundorítóbb az,az,ha a kopaszodó pasik az oldalt hosszúra növesztett maradék hajukat ráfésülik a fejük tetejére..... ne tegyék azt javaslom,mert a kopaszságot nem kell szégyenleni,csupán egy jó fodrászt kell keresni!:)”
 • 19. ASHER 2009. április 17. 17:23
  „otthon tesz-vesz az asszony es lehajol!
  a ferje szol neki hogy; dragam kifoditva vetted fel a bugyidat!!
  erre az asszony; jaj-jaj kivul a varras?
  a ferj ; nem szivem!! kivul szaros!!!”
 • 18. Catherina 2009. április 17. 16:35
  „Zdeno egy szlovák ffi név.”
 • 17. ttt111 2009. április 17. 14:35
  „egyszerűen nem tudnék egy légtérben tartózkodni egy büdös szájú ápolatlan koszos emberrel...undorító...am meg a Zenó lehet egy olyasmi becenév mint pl. a Bubi vagy Pötyi vagy valami hasonló nem ?”
 • 16. Szilágyi_Zsolt 2009. április 17. 13:42
  „Egy kis számmisztika. :D

  Puszta hülyeségből gyorsan körülnéztem az IWIW-en. 23 olyan nőt találtam, akinek van olyan tényleges keresztneve, hogy Zenóbia. Közülük 10 külföldön él, 5-nek csak a második neve ez (most vegyük úgy, hogy a legtöbb kétnevű ember csak az első nevét használja, ahogy például én is), tehát 8 olyan nő van, aki Magyarországon él és valóban Zenóbiának hívják. Úgy tudom, most olyan 3 millió embernek van IWIW-adatlapja az ország tízmillió állampolgára közül, ez tehát gyenge egyharmados arány. Vetítsük ezt a Zenóbiákra, akkor azt kapjuk, hogy országos szinten van nagyjából 25 Zenóbiánk. Hát ha tízmillió ember között sikerült a Bulvárbarbinak (fejre állok ettől a névtől!) kihalásznia ezt az egy szál Zenóbiát a huszonötből, akkor minden tiszteletem az övé. Még a Firefox beépített helyesírás-ellenőrzője is aláhúzza a nevet: tiszta piros pöttyös vonal a szövegdobozom. :)”
 • 15. 1olvasó 2009. április 17. 13:13
  „A Zeno lehet egy becenév is, nem? De miért olyan fontos ez? Se m a nőkkel, sem a férfiakkal kapcsolatban nem kell általánosítani. Én nem tudnék még beszélgetni sem egy olyan pasival, aki büdös, ápolatlan, csak azért mert pénze van. Engem nem érdekel a pénz! Számomra más dolgok fontosak és gondolom sokan vagyunk így. De valóban elviselhetetlen és undorító az ápolatlan száj, a mosdatlanság. És ez mind igény, nem pedig pénz kérdése. Fogorvoshoz lehet menni TB-re is, nem kell feltétlenül maszekhoz járni. Én leginkább az áruházakban dolgozó biztonságiőrökön vagyok mindig kiakadva! Iszonyú büdösek és fogatlanok. Ha én lennék a munkaadójuk, első számú követelmény lenne az ápoltság.”
 • 14. Orfeusz 2009. április 17. 11:25
  „Mintha mostanában divat lenne az ápolatlanság ( tisztelet a kivételnek! ) és a szájszag. Igaz, a fogorvosi kezelések horribilis pénzbe kerülnek, anno pártjuk és kormányuk kivette az egészségügyi finanszírozásból a fogászati kezeléseket, sürgősséggel húzni lehet, tömni nem ...”
 • 13. p.pablowsky 2009. április 17. 11:19
  „Egy feltételezett megoldás a Zenó rejtélyre:
  Gyanítom a Zenóbia becézett változata lehet.
  A Zenóbia pedig görög eredetű női név, jelentése: Zeusztól származó.”
 • 12. AHA. 2009. április 17. 11:11
  „Oppá!Meg is van a válasz! Talán az SZDSZ?”
 • 11. AHA. 2009. április 17. 11:09
  „Szilágyi_Zsolt
  Komolyan mondom ezzel a zeno-val kapcsolatban nekem is ez volt az első gondolatom,hogy ez meg mi?”
 • 10. TeknőcErnő 2009. április 17. 11:08
  „Sajnos a kopaszság is lehet hátrány. Az én fejemet sem díszíti hajkorona, voltak is belőle problémáim. Ne feledjéek barátaim, nincsen többé kopasz fej, csak seggig érő homlok!”
 • 9. Bond21 2009. április 17. 10:28
  „Az ápolatlanság visszataszító,na meg persze ha vkinek izzadtság szaga van,attól falra mászom!! Sajnos van ilyen is a környezetemben....”
 • 8. yello 2009. április 17. 10:22
  „Nekem a témával kapcsolatban egy dolog nem fér a fejembe (pedig nem kicsi §:) - amikor adott egy nő/férfi, aki lehet 28 vagy akár 58 éves, ápolt-rendezett ruhákkal, mindig "éppafodrásztóljövök´" stílusú hajjal vagy mindig frissen borotválva...és amikor kinyitja a száját, rohadnak a fogai vagy a fele sincs meg, hatalmas közökkel... ha van idő/pénz/energia a hajamra, ruhámra...etc., miért épp a fogak szenvednek hátrányt? ezt a hozzáállást sosem értettem...még egy rövid beszélgetés közben is az ilyen emberek oly taszítóvá válnak és marha nehéz megállni, hogy ne a szájukat bámuljam elborzadva...még az elhagyott cirkuszkerítés is szebb látvány!”
 • 7. Szilágyi_Zsolt 2009. április 17. 09:45
  „A többi emlősfajhoz hasonlóan az emberek esetében is különböző, jellegzetes alaptestszaga van mind a hímnek, mind a nősténynek (az előbbié általában erősebb, a hím nemi hormonok miatt), de hogy egy férfinak kifejezett lószaga legyen: hát ez új nekem. Lószaga csak a lónak van. Vagy Mariann a csikósokra bukik?

  Naponta zuhanyzás, legalább háromnaponta hajmosás, megfelelő izzadásgátló szerek használata, szigorú szájhigiénia (egyszerűen undorító az elöl látványosan rothadó fog és a biológiai fegyverrel felérő szájszag), ápolt kéz- és lábfejek, mindennap tiszta fehérnemű és igényes, szintén tiszta öltözék; szerintem ez minden, magára valamit is adó embertől elvárható, legyen akár férfi, akár nő. Én mindenesetre betartom ezt magamra nézve, így bízvást remélem, hogy pusztán a külsőmmel nem alakítok ki ellenszenvet magammal szemben. :)

  Amúgy miféle név az a "Zenó"? Zénóról tudok, de az férfinév, márpedig az illető pasikról ír. Most az én műveltségem hiányos a nevek terén, vagy lingy-langy a srác?”
 • 6. MTT 2009. április 17. 09:07
  „Az ápolatlan pasinál nincs rondább, persze ez igaz a nőkre is. A tisztaság normális embernél alap. Víz mindenütt van. A 70´-es években sem volt mindenütt fürdőszoba, mégsem volt mindenki koszos, csak az, aki igénytelen. Hiába van parfüm meg deo, ha nem mosakszik, nem vált fehérneműt. A szájszag kizáró ok egy kapcsolatban. Nálam legalábbis.”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A GYSEV-nél kedden döntenek a sztrájkról

Sopron - „A MÁV VDSZSZ szakszervezet által kezdeményezett sztrájkhoz való csatlakozás… Tovább olvasom