Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Ajándék előadás nyugdíjasoknak és nagycsaládosoknak

Sopron - Színházi ajándék előadásra hívta Sopron városa nevében Fodor Tamás polgármester és Firtl Mátyás, Sopron országgyűlési képviselője a város nyugdíjasait és nagycsaládosait karácsony idején.
A soproni Petőfi-színtársulat Békeffi István–Stella Adorján Janika című művét adta elő. A telt házas előadás előtt Firtl Mátyás országgyűlési képviselő és Fodor Tamás polgármester köszöntötte az egybegyűlteket.

A város első embere megköszönte a nyugdíjasoknak, hogy szorgalmas mindennapjaikban családokat tartottak és tartanak össze, gyermekeket és unokákat neveltek és nevelnek fel, a város fejlődését segítették.

Firtl Mátyás az előttünk járók megbecsülését és tiszteletét, az utódok háláját emelte ki rövid köszöntőjében. Az országgyűlési képviselő és a polgármester az ajándék előadás szünetében pezsgős koccintásra várta a meghívott vendégeket.

Olvasóink írták

 • 5. Kovács Barna 2007. december 31. 16:33
  „Bravó a Firtl legalább eljut a színházba!”
 • 4. Csaeter János 2007. december 29. 14:58
  „Kedves Bakó Edit nyugdíjas sorstársam! Én már közel húszéve vagyok abban kiszolgáltatott helyzetben, amikor már csak nyűg vagyok a mai politikai elit és szekértolói számára! Kérem írjon sok-sok ílyen hangú levelet e rovatokba, hát ha felébred a többi sorstársunk is és "pártba" tömörűl a mai pártszinektől függetlenűl! Mert ez a mai uralkodó elit a saját nyugdíjasait sem kiméli! Addig nyúzza mig el nem pusztúl! És, akkor már nem kell a nyugdíjat elmelni fillérekkel sőt egyátalán nem kell folyósíttatni! Az egészségbiztosítási törvény után lehet,hogy alkotnak egy hullakezelő, értékesitő törvényt és azon is osztozkodhatnak a politikai elit-kaszt és társáságaik!”
 • 3. FREDDY/S 2007. december 28. 10:10
  „A résznyugdíja nem nyugdijas, nemde...”
 • 2. Jógyerek 2007. december 27. 18:21
  „igen, mi akik a köz szolgálatában állunk... legyen az hivatali dolgozó, kórházi dolgozó, rendőr, stb... ne számítsunk nagyon megbecsülésre sem erkölcsileg sem pedig fizetésileg. majd ha valamelyik minisztériumban vezető beosztásban leszünk akkor esetleg hamarab elismerik a munkát...
  Én is közalkalmazott vagyok.”
 • 1. bakó edit 2007. december 27. 10:44
  „4 cikluson át engem választottak az alpolgármesterek munkatársnak (titkárnőnek). Bíztak bennem, ki tudja miért, talán mert iskoláimnál, gyakorlatomnál fogva értem a munkámat! Talán nem véletlenül!?
  2007. július 1-jétől nyugdíjas vagyok. Vártam.
  Az, hogy nem köszönték meg a 4 cikluson át tartó munkámat a közvetlen munkatársaim, rosszul esik. Persze, lehet, hogy nem érdemeltem meg, és akkor rendben!
  Nem hívtak meg sem a városházi nyugdíjas ünnepre, sem a színházira.
  Jó, mondhatják, dec. 31-éig "állományban vagyok". Akkor miért nem hívtak meg a szokásos Mikulás ünnepre az unokáimmal?
  Úgy érzem, odaadtam az életemet a közszolgálatnak, tudatosan.
  Az emberek, az ügyfelek voltak a legfontosabbak.
  Ma sem tennék másként! Az utcán szeretettel ölelnek.
  Miért fáj mégis az, ami velem történt? Annyira méltatlan!
  Nem adom fel, ezután is - amennyire lehetőségem lesz - szolgálni fogom a kiszolgáltatott emberek ügyét.
  Kívánok mindenkinek egészséget, boldogságot!
  Bakó Edit”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vonzó sípályák határközelben

Kelet-Ausztria - Alsó-Ausztriában és Stájerországban már teljes készültségben várják a sípályák a… Tovább olvasom