Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Ajándék autó a Soproni Rendőrkapitányságnak

Egy vadonatúj Volkswagen Golfot kapott tegnap a Soproni Rendőrkapitányság. A 4,3 millió forint értékű autót a Sopron közbiztonságáért 1993-ban létrehozott alapítvány adományozta a kapitányságnak.
Az adományt részben saját forrásból, részben soproni cégek – köztük a Kisalföldet kiadó Lapcom Kft. – felajánlásaiból finanszírozták.
Szammer István, a Lapcom Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a kiadó azért járult hozzá az autó vásárlásához, mert az adomány által reményei szerint tovább javul Sopron közbiztonsága. Ez a Kisalföld olvasóinak is az érdeke. Megtisztelő, hogy a város vezetőivel és sikeres soproni cégekkel közösen adhatták át az autót.

Mint azt Farkas Gábor rendőrkapitánytól az ünnepélyes átadáson megtudtuk, három kocsijuk is hiányzik a rendszerből, így az új autó nagy segítséget jelent feladataik ellátásában.

Walter Dezső polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy az adományozók az új jármű üzemeltetésére is gondoltak, ehhez ebben az évben és jövőre is ötszázezer forinttal járulnak hozzá.

Fejes Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Király Tibor vállalkozó, az önkormányzat tulajdonosi bizottságának elnöke, aki egyik kezdeményezője volt az autó vásárlásának, köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatásukkal jó ügyet szolgálva segítik a rendőrség munkáját.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feketemunkásokat lepleztek le

Építkezések hatósági ellenőrzésénél kiderült, Sopronban és a város környékén százhárom… Tovább olvasom