Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Adventi szereplő lett a Song Office

Körei Katalin egykori primadonna musicalstúdiót alapított Sopronban. Az együttes mára része lett a város kulturális életének.

Körei Katalin sikere teljében búcsúzott a miskolci színpadtól. Tizenkét éve a soproni színház akkori igazgatója, Mikó István szerződtette. Nehéz volt beilleszkednie a folyton változó társulatba, így hamar a maga lábára állt: megvalósította régi álmát, énekstúdiót alapított. Legutóbbi beszélgetésünkkor növendékeivel a Song Office Musicalstúdió tagjaival az első komoly fellépésükre készültek. A tanárnő elmondta, őt is képesek meglepni a fiatalok. Sokszor sztárokat megszégyenítően énekelnek, lámpaláz nélkül. Azóta sikert sikerre halmoznak, egymást érik a fellépéseik.

Körei Katalin: ˝Társulatunk már szerves része a város kulturális életének.˝
Körei Katalin: ˝Társulatunk már szerves része a város kulturális életének.˝

– Advent idején gyakran leszünk színpadon – tudatta Körei Katalin, az együttes vezetője. – Hónapról hónapra bővül a repertoárunk. A Veronától New Yorkig című műsorban a Rómeó és Júliától a Helló, Dollyig számos darabból csendülnek fel dalok. A Valahol Európában előadásban már főszerepet kap a tánc és a kosztümök is. Az első előadásunkra ugyan egy évet kellett várni, de mára megkerülhetetlen szereplői lettünk Sopron kulturális életének. Az adventi műsorunkban élőképeket mutatunk be, miközben elénekeljük a legszebb ünnepi dalokat. Most vasárnap 18 órakor a balfi művelődési házban, december 5-én a soproni adventi vásárban, december 26-án a Hotel Sziesztában lépünk színpadra – sorolta.

Újabb formáció

Katalin a musicalstúdióban teret enged növendékei- nek, de ő maga sem tud elszakadni a színpadtól, ezért két tanítványával egy újabb formációt alakított. Operettet s nosztalgiazenét játszanak a Diamond Melodiesben.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eredményes volt a települések közös pályázata

Csapod és Röjtökmuzsaj közös pályázatot nyújtott be egészségügyi fejlesztések megvalósítására.… Tovább olvasom