Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Adrienn Párizsban modellkedhet

Párizsba utazik a VM Supermodell verseny győztese, Hajtó Adrienn, hogy a legnevesebb modellekkel dolgozzon együtt. A világhír felé tartó soproni diáklány nyáron angolul tanul, hogy könnyebben boldoguljon külföldön.
Mint arról korábbi számunkban Szupermodelldöntő megyei díjesővel címmel beszámoltunk, első helyezést ért el a VM Models tehetségkutatójának budapesti döntőjén és így tízmillió forintos ügynökségi szerződést nyert a soproni Hajtó Adrienn.

A tizenhét éves lány – aki a városi elődöntőben is kiemelkedően szerepelt – a győzelem révén Párizsba utazik, ahol a világ leghíresebb modelljeivel is együtt dolgozhat.

– Várjuk a telefont, hogy induljunk Budapestre megbeszélni és aláírni a szerződésemet – meséli a lehető legnyugodtabban Adrienn, aki a pénzt és hírnevet hozó győzelmet is higgadtan vette tudomásul. – Az első fordulóban nem osztályoztak bennünket, csak közölték, hogy továbbjutottam az országos döntőbe. A versenyen és az előtte tartott felkészítő táboron tizenkét lánnyal kellett „megmérkőznöm". Egyáltalán nem képzeltem volna, hogy engem választanak a legjobbnak, sőt, szinte biztos voltam egy másik lány győzelmében.

Adrienn életét – úgy tűnik – gyökeresen felforgatja a „főnyeremény". A szerződés megkötése után ugyanis Párizsba indul, ahol tízmillió forintot hozó munkát garantál számára a legjobb modelleket foglalkoztató Marilyn-ügynökség. A babaarcú, nagyszemű lány, aki most volt másodéves a Handler-iskola divattervező szakán, ezzel a sikerrel elindulhat a világhírnév felé.

– Egyelőre semmi sem biztos, de elképzelhető, hogy a sok munka miatt magántanuló leszek – folytatja Adrienn, majd hozzáteszi, a nyáron intenzív angolképzésen szeretne részt venni. – Úgy gondolom, ha az ember valóban el szeretne érni valamit, akkor a kitűzött célért sok mindenről le kell mondani. Én vállalom a modellszakmával járó lemondásokat, az örökös utazást. Amikor derékból le kellett faragnom öt centit, különösebb erőfeszítés nélkül megtettem. Nem dohányzom és nem vagyok anorexiás sem, ami eddig sikerült, azt magamnak és a felkészítő tanáromnak, Burai Ilonának köszönhetem. Örülök, hogy a szüleim is támogatnak és – húgommal együtt – nagyon büszkék rám. A szerződéssel járó pénzből remélem, őket is segíthetem majd.

– Adrienn természetes szépségével hódította meg a zsűrit, sajnos ebben a szakmában egyre kevesebb az ilyen szerény, tisztelettudó lány – teszi hozzá Burai Ilona menedzser, modell- és manökenképző-vezető. – Ezt a szakmát néhány lány nagyon lejáratta. Remélem, hogy ő megőrzi a mostani személyiségét. Ügynökségünknél nemcsak mozgást, életmódtanácsokat kapnak, de lelkileg és szakmailag is segítjük modelljeinket. Szeretnénk megvédeni őket a kihasználástól és azoktól a hatásoktól, amik derékba törhetik karrierjüket.

Cziráki Viktória

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szupermodelldöntő díjesővel

Az ország nagyvárosaiban rendezett válogatások után tizenketten jutottak be a szombat esti budapesti… Tovább olvasom