Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Abdai Géza: október 12-én Sopron sorsáról kell döntenünk

2014 egy új korszak kezdete, amikor végre nem a terhekre, hanem a lehetőségekre összpontosíthatunk. A tét tehát nagy - mondta Abdai Géza.

- A korábbi baloldali kormányok a családokat és önkormányzatokat eladósították, elszegényítették. Család és településellenes politikájukkal szemben a Fidesz és a jelenlegi kormány úgy gondolkodik, hogy erős Magyarország csak erős magyar településekkel és a családok megerősítésével lehetséges fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Abdai Géza, Sopron fideszes alpolgármestere.

A kormány az önkormányzati rendszer megújításával és a település adósságának átvállalásával egy új korszakot, tiszta lapot nyitott Sopron életében. Ma már több pénz jut a gyermekek jövőjét segítő programok indítására, a szociális és egészségügyi szolgáltatásokra, a helyi közbiztonságot javító intézkedésekre, az útjavításokra és minden olyan feladatra, ami a soproniaknak fontos.

2014 egy új korszak kezdete, amikor végre nem a terhekre, hanem a lehetőségekre összpontosíthatunk. A tét tehát nagy – fogalmazott Abdai Géza.

A tét, hogy engedjük-e, hogy településeink a jobb vagy baloldali szélsőséges politika áldozatai legyenek, engedjük-e, hogy a települések annak a bukott baloldalnak kezére kerüljenek, amelyik egyszer már tönkretette, eladósította az országot, vagy tovább csökkentjük a családok és munkavállalók terheit.

Az önkormányzati választás tétje, hogy a soproniak kitartanak-e a kormány intézkedései mellett, és összefogva helyben és országosan együtt adunk súlyt közös érdekeinknek.

A választás hajrájában a baloldali kispártok és függetlennek álcázott emberei, hiteltelen és alkalmatlan alakjai egymásra licitálva hazudoznak és ígérgetnek.

Eddig az adóeltöröléstől a földalatti vasúton át az ingyen repülőjegyig mindenféle elképesztő, megvalósíthatatlan és felelőtlen ígérgetés előkerült, hiszen tudják, hogy ez az utolsó esélyük, ezért bármire képesek.
Az emberektől kapott ismételt erős felhatalmazással mi kitartunk a rezsicsökkentés és a banki elszámoltatása mellett, folytatjuk a munkahelyteremtést, a gazdaság talpra állítását és a közbiztonság megerősítését.

Rengeteg munkát elvégeztük már együtt, de tudjuk, hogy sok feladat áll még előttünk.  A következő öt éves önkormányzati ciklusban kulcskérdés, hogy a város vezetői zökkenőmentesen tudjanak együtt dolgozni a kormányzattal – zárta sajtótájékoztatóját Sopron alpolgármestere.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertődi jegyzőkönyv - A jegyző nem volt jelen az ülésen

Dr. Csoma Sándor, Fertőd jegyzője közölte: nem követhetett el jogszabálysértést, a… Tovább olvasom