Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Abdai: az MSZP fájlalja a soproniak örömét

Az MSZP ott folytatja, ahol az elmúlt év végén abbahagyta. Újra megkezdték unalomig hangoztatott csúsztatásaik ismételgetését - közölte Abdai Géza (Fidesz).

Az MSZP-nek az fáj, hogy nyolc éves kormányzati ciklusuk alatt egyetlen komoly eredményt sem tudnak felmutatni. A Fidesz kormány ezzel szemben csökkentette az államadósságot, kihúzta az adósságcsapdába került deviza hiteleseket a bajból, konszolidálja az önkormányzatokat, és amire még soha nem volt példa: január elsejével 10 százalékkal csökkentette a villany és a gáz lakossági költségeit - mondta el Abdai Géza, a Fidesz soproni szervezetének elnöke.

Az MSZP-nek az fáj, hogy Sopron fejlődik. Úgy tűnik ez az, amit nem tudnak megemészteni. Az elmúlt időszakban mintegy 36 milliárd forint értékű pályázati összeg érkezett a városba - tette hozzá a politikus.

Sajnáljuk, ha Kalmár István nem tekinti fejlődésnek, hogy Sopronban több, mint 60 utca megújult, emellett új aluljárónk van, felújítottuk a Tűztornyot és a Fő teret, kialakítottuk az új látogatóközpontot és a Várfalsétányt csak, hogy néhány eredményt említsek.

Ha Kalmár István és az MSZP ezt nem tekinti fejlődésnek, akkor tisztelettel kérdezzük, hogy mit tekint annak? Vagy netán Kalmár István mélygarázs projektek számában méri a város fejlődését? - zárta végezetül Abdai Géza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalmár: fejlődik Sopron, vagy csak nyilatkozat cunami?

Hiszünk abban, hogy 2014-től egy új csapat, végre valóban fejlődési pályára tudja állítani Sopront -… Tovább olvasom