Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

A volt fideszes képviselő felesége is indul a soproni időközin

A péntek délutáni határidőig öten adták le az induláshoz szükséges számú ajánlószelvényt a soproni időközi önkormányzati képviselő-választásra.

A választási bizottság pénteki ülésén Ladányi Sándort (Jobbik), Németh Lászlót (LMP), Pongráczné Várnai Mária Annát (Fidesz-KDNP), Pruzsinsky Tamást (Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület) és Varga Zoltán Gusztávot (MSZP) vette nyilvántartásba a testület. Azért kellett kiírni a voksolást, mert a 8-as számú egyéni választókerületben tavaly októberben győztes Pongrácz Attila (Fidesz-KDNP) lemondott mandátumáról.

Döntését azzal indokolta, hogy felkérést kapott, vezesse a megyei kormányhivatalon belül a Győr-Moson-Sopron megyei növény- és talajvédelmi igazgatóságot. A helyiek október 9-én dönthetnek arról, ki képviselje a választókerületet a megyei jogú város közgyűlésében.

Olvasóink írták

 • 16. qqriq39 2011. szeptember 13. 15:59
  „12vlajos-nak:Magyarországon minden állampolgár váleményt nyilváníthat.Uraim ennyi!”
 • 15. Ovinkor 2011. szeptember 13. 10:45
  „13. bali00004 2011.09.11. 18:01

  Gyönyörű. A mondatkezdő betűket következetesen kicsivel írod, de a "magyart" naggyal. A helyesírás is bolsevik trükk?

  Sopronnak semmi köze a rovásíráshoz, de eddig máshol is - néhány székelyföldi faluban - csak kora újkori rovásírásos emlékek maradtak fenn. Régebbiek nincsenek. Szinte biztos, hogy a rovásírás nem "ősi" magyar írás. Minden tudós nyelvész így gondolja, de leírni csak szaklapokban merik. Idáig jutottunk. A butasághoz asszisztálunk.”
 • 14. bali00004 2011. szeptember 11. 22:17
  „Magyarországon minden választójoggal rendelkező állampolgár választható. Uraim ennyi.
  és ez igy is van! isten velünk! ki ellenünk?”
 • 13. bali00004 2011. szeptember 11. 18:01
  „ez a város a HŰSÉG VÁROSA ! aki Magyar akart maradni!!!! és Kópházán Horvát nyelvű helység tábla van kint. Sopronban nem látok egy rovás irásos táblát sem. miért? szégyelli a város? miért? a jelenlegi hatalom szégyenli? akkor miért is lett a HŰSÉG VÁROSA? ez is csak egy példa, amit a város vezetősége nem tud egy úgymond tollvonással elintézni. de miért is? akkor nekik mit jelent ez a város? mandátumot, pénzt? karriert? kikre szavaztatok emberek!!”
 • 12. vlajos43@gmail.com 2011. szeptember 11. 17:20
  „Magyarországon minden választójoggal rendelkező állampolgár választható. Uraim ennyi.”
 • 11. bali00004 2011. szeptember 11. 15:45
  „azért picit elgondolkodtató, hogy csak az anyuka a megfelelő a helyettesítésre.:-) hisz apu már felnőtt egy másik feladathoz. vajon miért is lett "nevezve" a listára. ezt hívják összefonódásnak! csak egy példa: én lakatos vagyok, az asszony szövőnő. hol van a tudás a kettő szakma között, amiért a főnököm, az asszonyt fogja alkalmazni, ha én nem érek rá? ez bizony itt is igaz. mert megszavazták? igy bárki lehet "lakatos":-)”
 • 10. Ovinkor 2011. szeptember 11. 01:32
  „"Azért kellett kiírni a voksolást, mert a 8-as egyéni választókerületben tavaly októberben győztes Pongrácz Attila (Fidesz-KDNP) lemondott mandátumáról. Döntését azzal indokolta, hogy FELKÉRTÉK a Győr-Moson-Sopron megyei növény- és talajvédelmi igazgatóság vezetésére." (HVG)

  Jobb helyeken az állásokat nem pályáztatni szokták?”
 • 9. Ovinkor 2011. szeptember 11. 01:11
  „Ilyen tehetséges egy családot... Szépek, okosak, tisztességesek. Mértéktartóak is, hiszen egymás kezébe adják a stafétabotot, nem egyszerre rontanak a közgyűlésbe. Szerintem ez helytelen. Nem szabad elfojtani a isteni tehetséget, amelyben ez a család részesült. Nem lehetne, hogy egyszerre mind a hárman (négyen, öten) ott legyenek? Bár akkor az a veszély fenyegetne, hogy messze földön híres szakértelmük egyszerre szólítaná el őket valamely magasabb pozícióba. Igen, erről lehet szó, ezt kell elkerülni a Pongrácz-gyorsváltóval.”
 • 8. csingilingi 2011. szeptember 10. 20:32
  „#7 Tamás, Tamás ! Persze, így lesz. Majd a szavazók döntenek. De a többiek is hadd mondják el a véleményüket! Lehet nekik. Vagy, ha nem egyezik a Tiéddel, az röfögés, meg fröcsögés?”
 • 7. taktam 2011. szeptember 10. 17:58
  „Tudomásom szerin, a 2. - 3. ciklusát kezdte meg a Pongrácz Attila. Az egész családját ismeri a Kurucdomb. Bizonyára ismerik a családot a szavazók is. Úgy emlékezem, hogy az előző választásokon minden önkormányzati képviselőjelölt közül Pondrácz Attila kapta a legtöbb szavazatot. Ha nem vált volna be választóknak, vagy nem szeretnék őket, akkor nem kaszált volna be Attila a legtöbb szavazatot... Lehet fröcsögni/röfögni/irigykedni. Szavazni kell elmenni, majd a szavazók választanak a jelöltek közül...
  Aki meg nem megy szavazni, az ne is kritizáljon, mert azt ne is dagonyázzon, mert nem érdekli a város közélete..
  .”
 • 6. csingilingi 2011. szeptember 10. 13:06
  „Elfelejtettem elindulni, nem érek oda időben.”
 • 5. Wotan01 2011. szeptember 10. 00:25
  „A Pongrácz család tagjai már kiskoruk óta politikai pályára készültek! Már az óvodában "parlament" volt a jelük.
  Később beléptek az úttörő csapatba, csak azért hogy utat törjenek az új eszméknek, és hogy belülről gyengítsék az ellenséget.
  Érdekes, hogy csak ez az egy család van a Kuruc-dombon aki alkalmas e felemelő tisztség betöltésére!
  Persze volt már ilyen a cocilizmusban is, de az sem hozott túl sok eredményt. El tudom képzelni mennyi újdonsággal fog előlépni az asszonyka!:)))”
 • 4. qqriq39 2011. szeptember 09. 23:26
  „manó és ssmd- Kérdés,hogy az általad ismertetett a teljes létszám-e?Mert ha igen,akkor már látszik a vége - Darvasi-mintára: ahány családtag,annyi színház.És azt csak remélni merjük,hogy Szervácék és Bonifácék nem számítanak annyira közeli rokonnak.”
 • 3. ssmd 2011. szeptember 09. 23:03
  „Nepotizmus:
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Nepotizmus

  Pongrácz Attila, Pongrácz Nóra ( lánya) már volt önkormányzati képviselő, most jön a feleség és anya. A nepotizmus szócikkhez kitűnő példa lehet ez a család.”
 • 2. ujidok 2011. szeptember 09. 22:01
  „Kedves választók vegye mindenki komolyan a választás!
  Üzenjenek, hogy ez nem mehet így tovább!
  5 jelöltből, 4 változást hozhat, és talán nem az országos állapotokat fogja a munkája tükrözni, hogy az ellenfelek megsemmisítése a cél.
  Személyem szerint, egy dolgot tudnánk nagyon biztosan, hogy kire nem szavaznék most már soha!!!”
 • 1. Sonnenschein_Manó 2011. szeptember 09. 21:06
  „Ezek után jogosan vetődik fel a kérdés, hogy vajon mit tudhat a Pongrácz-család?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vértestvérek musical premier Földes Tamással Sopronban

A 2011/2012-es évad első premierje a Vértestvérek című musical lesz a Soproni Petőfi Színházban. Tovább olvasom