Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

A virágos környezetet díjazták

A városháza dísztermében hétfőn adták át a „Virágos Sopron” pályázat első helyezettjeinek járó díjakat.
Az akció lényege, hogy a résztvevők miként tudnák szebbé, hangulatosabbá tenni mind a lakókörnyezetüket, mind a várost. – Amióta a mostani házunkba költöztünk – ennek már tizenhat éve –, álladóan foglalkozom a virágokkal és a növényekkel – mesélte tegnap boldogan Pohl Béláné, aki a Virágos Sopron pályázat családi ház kategóriájának első helyezettje lett. – Először a gazt irtottam, majd fokozatosan ültettem be virágokkal a ház elejét. A növényeket is úgy válogatom össze, hogy minden évszakban virágozzon valamelyik. Most az őszirózsának van itt az ideje, de már gondolni kell a télre. Így hamarosan megkezdem a hagymások kiültetését.

Az idén ötödik alkalommal kiírt Virágos Sopron pályázatra húszan jelentkeztek. Három kategóriában hirdettek tegnap eredményt. E szerint a társasházak versenyében a Vasvári Pál utca 19. számú ház közössége lett a győztes, míg az intézmények, vállalkozások között a Gyermek- és Ifjúsági Központ. Az első három helyezett az oklevélen túl 25, 20, illetve 15 ezer forintos vásárlási utalványt is nyert. Természetesen senki sem távozott üres kézzel, hiszen a pályázók munkáját egy emléklappal ismerték el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árulják a Mediterranót

Miközben változatlanul üzemel a 2003 decemberében nagy reményekkel megnyitott Mediterrano, addig az OTP, amely megszerezte a cég tulajdonának kilencven százalékát, vevőt keres rá, 1,6 milliárd forintért. A vendéglátó komplexumot a korábbi tulajdonos, Varga Zoltán üzemelteti, immáron bérlőként és részben (kis)tulajdonosként. Információink szerint az első pályázat eredménytelen volt. Tovább olvasom