Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

A városvédők nem indulnak az önkormányzati választáson - videó

A Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület úgy döntött, hogy nem indul a 2014-es önkormányzati választásokon.

A választók nagy része teljes apátiából, és a politikából való kiábrándultság miatt távol marad a szavazástól. Az előrejelzések szerint ez a kritikus tömeg jelenti már a többséget. Ez is egy véleménykifejezés a jelenlegi pártok gyűlölködő, egymást lejárató, és manipulált megnyilvánulásainak elutasítására – mondta el a Városvédők nevében Nagy Tamás.

Kiemelte: egyelőre a valódi civilek hangja nem jut el a választókhoz, nem rendelkeznek sem megfelelő médianyilvánossággal, sem anyagi lehetőségekkel. Meggyőződésünk, hogy ez a passzivitás a közeljövőben változni fog, mert hosszútávon tarthatatlan a jelenlegi politikai kulturálatlanság.A csendes, passzív ellenállásba menekülő többség rá fog jönni arra, hogy csak alulról építkezve, a közösség valódi értékeit és érdekeit képviselve lehet eredményesen működtetni lakókörnyezetünk életét.

Ezért mi „Városvédők" személyes munkánkkal, a közvetlen környezetünkben élőkkel való kommunikációval, közös cselekedetekkel kívánjuk tevékenységünket folytatni.

Véleményünket, jobbító szándékú meglátásainkat közzétesszük, s kérjük a soproniak nevében a pártok által támogatott képviselőket, hogy ne a központi utasításokat hajtsák végre, ne legyenek csak „szavazógépek" hanem olyanok, akik meghallják a civilek szavát is – zárta Nagy Tamás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takács: komoly hiba, hogy beázott az óvoda

Óriási forgalmi dugók vannak a városban, ezen nem segít, hogy a választáshoz közeledve, most… Tovább olvasom