Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

A vállalkozásokat segíti az együttműködés

A hasznos információk birtokában megelőzhetővé válnak a tájékozatlanságból adódó szabálytalanságok miatt kapott bírságok, büntetések.

– A Nyugat-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamara közel százezer vállalkozásának lesz hasznos az az együttműködés, amit a Vám-, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségével (VJASZSZ) kötünk – mondta Horváth Vilmos, a soproni kamara elnöke házigazdaként a Hotel Sopronban szerdán.

Dr. Berényi János, dr. Polay József és Horváth Vilmos az együttműködési szerződés aláírásakor. Fotó: G. M.
Dr. Berényi János, dr. Polay József és Horváth Vilmos az együttműködési szerződés aláírásakor. Fotó: G. M.


Az eseményen a megyei, a soproni, a nagykanizsai, a Vas és a Zala megyei kereskedelmi és iparkamarák vezetői a VJASZSZ elnökével, dr. Berényi Jánossal közösen aláírt dokumentum alapján összehangolják tevékenységüket.

Tagvállalataik – és tagjaik – számára kölcsönösen biztosítják a szakmai információkat, ennek érdekében közösen tájékoztatókat, továbbképzéseket szerveznek a vám, a jövedék, a nemzetközi kereskedelem adózása, a hulladékgazdálkodás és a környezetvédelmi termékdíj szakterületeket érintő kérdésekben. Az érintettek számára honlapjaikon közzéteszik a nyugat-dunántúli kamarák közleményeit, felhívásait is.

A kamarai szövetség soros elnöke, dr. Polay József kijelentette, hogy a hasznos információk birtokában megelőzhetővé válnak a tájékozatlanságból adódó szabálytalanságok miatt kapott bírságok, büntetések.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezer négyzetméteren javították a burkolatot

Tízmillió forintból alakított ki parkolóhelyeket és buszfordulót a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. a Károly-kilátó alatt. Tovább olvasom