Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

A topmodell titkos esküvője Sopronban

Titokban házasodott össze a világhírű topmodell, Cseh Anna- mária (27) és a  Kovács Lajos (61) színész.

Cseh Annamária és Kovács Lajos
Szűk körben, a sajtó teljes kizárásával házasodott össze szombaton délután Sopronban a világhírű topmodell, Cseh Annamária (27) és a gyulai színész, Kovács Lajos (61).

Szűk körben esküdtek

Teljes titokban készült esküvőjére a két közszereplő, a világ első harminc modellje között számon tartott Cseh Annamária és az Argo című film Balogh Tibijeként megismert Kovács Lajos. A szerelmesek hátat szerettek volna fordítani a zajos fővárosnak, ezért választották Sopront házasságkötésük színhelyéül. Szombaton délután a városházán mindössze a menyasszony szülei és a két tanú jelenlétében mondták ki a boldogító igent.

A Kisalföld is csupán a véletlennek köszönheti, hogy tudomást szerzett a média elől eltitkolt eseményről. A pár a múlt héten – amikor megkezdték az esküvői előkészületeket – épp lapunk szerkesztősége előtt parkolt le, majd tért be a református lelkészi hivatalba. Szemfüles újságírók előtt tehát nem maradhatott rejtve a közelgő esemény. Akkor a jegyesek megígérték, hogy tájékoztatnak minket a fejleményekről, melyre végül is hétvégén került sor.

Mint egy hercegnő. . .

A városházi házasságkötésen Annamária kérésére mi sem lehettünk jelen, utána viszont készséggel válaszoltak kérdéseinkre, de csak miután a boldog férj a nagy izgalmat követően soproni bort kortyolgatva kényelembe helyezte magát az egyik Fő téri vendéglátóegység teraszán.

Kovács Lajos elmesélte, 2003 októberében találkoztak először közös filmjük, a Fény ösvényei forgatásán. Ott figyelt fel először Annamáriára, akinek szerénysége, sugárzó lénye, szakmai rutinja egyből magával ragadta. – Lényegében ez a belőle fakadó kedvesség és szakmai alázat fogott meg engem – összegezte a színész, és nem mulasztotta el megjegyezni: elegáns esküvői ruhájában Annácskája most is olyan, mint egy hercegnő. Annamária szerény mosollyal hozzátette, a forgatás befejezésétől kezdődött az ő közös történetük, amit végül Sopronban „pecsételtek meg".

– Azért választottuk Sopront, mert csendre volt szükségünk. Sokszor a csend tudja a legtöbbet mondani. Minket riaszt, hogy a média által közölt, sokszor rosszindulatú szalagcímek „legyünk". Ezért szerettünk volna szűk körű esküvőt, csak a legközelebbi hozzátartozókkal, barátokkal – mondta a szép modell, miközben rámosolygott egyik tanújukra, filmbeli rendezőjükre, Mispál Attilára.

Nászút életük végéig

Kérdésünkre, hogy a nászútjukat hol töltik, a vőlegény kérdéssel válaszolt.
– Most menjünk el egy hétre a Kanári-szigetekre? Ugyan – legyintett lemondóan. – A nászpár útja nem kilométerekben és távolságokban mérhető. Házasságkötésük kezdetétől életük végéig tart. Mi a párnak ehhez az úthoz kívántunk a Kisalföld nevében sok boldogságot!

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutyatámadástól félnek

Kilencéves staffordshire mart meg öt hónapos kölyökkutyát Kópházán a nyílt utcán. A szülők félnek, a vérengző négylábú bármikor gyermekeikre támadhat. A staffordshire gazdái állítják, kutyájuk embert még soha nem bántott. Rettegnek Kópháza új lakónegyedének lakói attól az ebtől, amelyet harci kutyának tartanak vérengző tulajdonságai miatt. Tovább olvasom