Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

A testi-lelki harmóniáért, a tudatos egészség szolgálatában - A soproni Nap-Ház Natura Egészségközpont

A Nap-Ház 2009 októberétől veti sugarait Sopron városára. (X)

Az alapítók - egy átlagtól eltérő gondolkodású baráti társaság - céljukul tűzték ki, hogy embertársaikat a tudatosság útján segítsék egy egészségesebb, harmonikusabb, boldogabb élet felé. Az ötletgazdák vezetője, Rákos Sándor és felesége mindig nagy szeretettel várják a már több mint öt éve működő Nap-Házba a gyógyulni, fejlődni, szépülni és ÉLNI vágyó érdeklődőket.Az élet minden területén fellelhető hármasság ereje a Nap-Házban is jelen van. A ház egyik bejárata a Natura boltba nyílik, ahol az egészséges élet testi-lelki-szellemi táplálékaival találja magát szemben az ember. Bio élelmiszerek, étrend kiegészítők, bio tisztítószerek, könyvek, ajándéktárgyak, füstölők, aromák, kristályok, alternatív gyógyászathoz szükséges kellékek, teafüvek és sok más, érdekes és misztikus áruk formájában. Ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy boldogabb, egészségesebb élet felé tegyünk pár lépést.
A második bejáraton az Egészségközpont egy olyan részébe juthatunk, ahol lehetőség nyílik közös meditációra, jógára, különféle foglalkozásokra, több mint tízféle masszázs, és terápiás kezelés igénybe vételére, a teljesség igénye nélkül úgy mint kineziológia, reflexológia, reiki, Bach-virágterápia vagy asztrológia (a további lehetőségeket a www.nap-haz.com oldalon találják).

A Nap-Ház harmadik alappillére az oktatás, ahová a harmadik bejáraton jutunk. Itt találhatók a különböző önismereti és önfejlesztő tanfolyamok és a szolgáltatások nagy része, többféle masszázs és a természetgyógyászat alapjai egy barátságos környezetben könnyedén elsajátíthatóak.Rákos Sándort, a Nap-Ház vezetőjét kérdeztük, aki nemcsak szellemi, hanem műszaki emberként koordinálja az egészségközpontot.

Milyen céllal született a Nap-Ház?

R.S.: A Nap-Ház egy holisztikus szemléletű, magánerőből megvalósult egészségközpont, melyet barátaimmal azért hoztunk létre, hogy Sopron városában és annak környezetében élő embereknek egy olyan helyet alkossunk, ahol segítséget kaphatnak a tudatos, egészséges, harmonikus életük kialakításában. Tudjuk és hirdetjük, hogy ezt a célt csak szorgos és elszánt önismereti munkával, a környezetünkkel és a természettel való szoros és harmonikus kapcsolat kialakításával lehet elérni. Nem csak egy üzlet létrehozása volt a cél, hanem egy olyan központ megvalósítása, ahová bárki bármilyen problémával be tud jönni.

Honnan jött a Nap-Ház elnevezés?

R.S.: A Nap a földi élet forrása. Nélküle nem lenne élet a Földön. Sugarai nem csak testünket, hanem lelkünket is átmelegítik. Válogatás és megkülönböztetés nélkül mindenre és mindenkire egyformán és önzetlenül árasztja éltető fényét. Ezért választottuk névadóul ezt a tündöklő csodát. Az ember akkor lehet boldog és élettel teli, ha harmóniában él önmagával, másokkal és a természettel egyaránt. A természet az, ami lényünk része, és aminek részei vagyunk mi is. Így lett a központunk neve Nap-Ház, a testi-lelki-szellemi harmóniáért, a tudatos egészség szolgálatában. 

Mivel foglalkoznak a központban?

R.S.: Központunk a hármasság elvére épül. A test-lélek-szellem hármasságát megtalálhatjuk az üzletünkben. Egészséges testi-lelki-szellemi táplálékokat forgalmazunk. Egészséges és bio élelmiszereket a testnek, ásványokat, kristályékszereket, feng-shui kellékeket a léleknek és könyveket a szellemnek.

Tanfolyamainkon oktatjuk a természetgyógyászati lehetőségek különböző fajtáit és többféle masszázst. Szolgáltatásainkkal szintén az egészséges életmódhoz kapcsolódó természetes gyógymódokat, masszázsokat alkalmazunk. Palettánkat tovább színesítjük a jóga foglalkozásokkal és meditációs klubok tartásával.

Milyen jövőbeni terveik vannak?

R.S.: A meglévő szolgáltatásaink mellett tervezünk ayurvédikus masszázs tanfolyamokat és egy festőklub létrehozását is. Egy képzőműhely megvalósítása a célunk, helyet szeretnénk adni a tehetséges fiataloknak, ahol kiélhetik kreativitásukat, és szabadjára engedhetik szellemüket.

Mit üzen a Nap-Házba látogatóknak?

R.S.: Ha egészséges, boldog, harmonikus életre vágyik, jöjjön el hozzánk, és mi segítünk Önnek elindulni ezen az úton! Ez az út nem könnyű, sok nehéz pillanat vár majd Önre. Lesznek akadályok, amiket le kell győzni, útelágazások, ahol eltévedhet. Segíthetünk az úton tanácsainkkal, eszközeinkkel, de az utat mindenkinek magának kell megtennie.

Nap-Ház Natura Egészségközpont Kft.
Sopron, Kossuth Lajos u. 2.

Tel.: 99/78-78-33, +36-70/609-0117
NATURABOLT

H-P: 9-18 (Ebédidő: 12-13)

SZO:
9-13

Vasárnap: zárva

www.nap-haz.com

naphaz.info@gmail.com

Facebbok>>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportgálán köszöntötték Sopron legeredményesebb sportolóit - fotók

Tovább olvasom