Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

A Szidónia Badenben

A röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda a badeni Grand Hotel Sauerhof díszvendége szeptember 9–19-ig. A Magyar Napok keretében Varga J. Viktor konyhafőnök és csapata a kastély kulináris ínyencségeivel várja a patinás osztrák hotel vendégeit.
– 1999 decemberében, öt éve nyitotta meg kapuit a Szidónia Kastélyszálló mint Magyarország első wellness hotelje – mondta el Derry Márta, a szálloda ügyvezető igazgatója. – Az első években a magyar közönség megnyerésén dolgoztunk, mostani új célkitűzésünk, hogy szállónk német nyelvterületen is ismert legyen. A Magyar Hét gondolata innen ered, de a határon túli együttműködés által a munkatársaink szakmai tapasztalatokra is szert tesznek.

– Rendezvényünkkel Magyarország európai uniós csatlakozását köszöntjük az ízek nyelvén – tájékoztatta az osztrák és magyar sajtó képviselőit Ronald Dohnal, a Grand Hotel Sauerhof igazgatója Badenben. – Másrészt a Magyar Hét megszervezésével vendégkörünk megváltozott szokásaira is szeretnénk reagálni. Törzsvendégeink mára szabadságukat legszívesebben minden évben más helyen töltik, de szívesen veszik a már bevált hotel ajánlásait. Ezért fejlesztettük tovább baráti kapcsolatainkat a magyar kollégákkal, hiszen a két szálloda hasonló színvonalon működik és remekül kiegészíti egymást.

A turisztikai együttműködés keretében tavasszal a Szidónia látja vendégül a badenieket, osztrák gasztronómiai hetet rendezve.
Jövőre pedig már együttesen mutatkoznak be a németországi garmisch-partenkircheni partnerszállóban.

A magyar borok és ételek badeni bemutatkozása egy hét múlva ünnepélyes megnyitóval kezdődik és tíz nap után különleges cigányzenés esttel zárul, ahol a vendégek körében egy röjtökmuzsaji hétvégét is kisorsolnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kérdéses a kastélyszálló sorsa

Továbbra is bizonytalan a nagycenki kastélyszálló sorsa. A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) által… Tovább olvasom