Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

A szépség titka - Játsszon velünk!

Válaszoljon három kérdésre és nyerjen egy teljes kezelést az Evrian Szépség titka szalonba. (x)

Nagyon sok tanulmányt készítettek, kutatást végeztek már azzal kapcsolatban, hogy megtudjuk: Mi a szépség titka? Vajon reggel, amikor a tükörbe nézünk, mit látunk? Sajnos legtöbbünknek a „tökéletlen vonások", „hibás alkatrészek" tűnnek szembe először.

Azonban azzal, hogy szeretjük saját magukat, olyan belső harmóniát teremtünk, ami kisugárzik a környezetre is. Talán az Evrian szépségszalon barátságos, fiatalos atmoszféráját is ez adja.


 Válaszoljon három kérdésre és nyerjen egy teljes kezelést az Evrian Szépség titka szalonba. A megoldásokat május 4. éjfélig várjuk az onlinejatek2013@gmail.com címre.

1. Honnan született az Evrian név?

a.) a három lány nevéből
b.) az épület nevéből
c.) az interneten találták

2. Miért „Szépség tika"?

a.) a sokféle szolgáltatás miatt
b.) a Titok című könyv alapján
c.) a fiatalos környezet miatt

3. Hol található az Evrian szépségszalon?
a.) Várkerület 14.
b.) Előkapu utca 11.
c.) Festő köz 1.
A három lány Éva (masszőr), Ani (kozmetikus) és Ritu (fodrász) öt évvel ezelőtt kerültek össze, véletlenül. Egymásra hangolódásuk, hasonló életszemléletük egyből megmutatkozott – mindhárman a Titok című könyvsorozat rajongói, és meg is próbálnak aszerint élni.

Mindig is tervezték, hogy egyszer megvalósítják álmukat és saját szalont nyitnak, mindez most meg is történt. A lányok érdekességként elmesélték, hogy Ritu öt évvel ezelőtt írt egy borítékot, amibe többek között a saját szalon nyitását is beletette.Nem mindennapi a három lány története. Megnyertek egy pályázatot decemberben. Pontosan a régi munkahelyüktől néhány sarokra tudták megnyitni saját üzletüket, a város szívében, az Előkapu utcában. A műemlékházat egy kereskedő építette, előttük, pedig a Nemzeti Parkok boltja volt itt. Az üzlet falát egy Csatkai emléktábla is díszíti.Az alapoktól fogva betonozással kellett kezdeni a munkálatokat, hiszen a régi műemléképület alatt még homok volt. A lányok és családjaik kétkezű munkával tették széppé új munkahelyüket, ahol most imádnak lenni. Olyan minden napjuk, mintha haza mennének.

A felújítás a családjaikkal nagyon jó hangulatban zajlott, kétkezű munkával hozták létre mindazt, ami már régóta dédelgetett álmuk volt. Két hónap zörgés, csattogás, ármakimaradás után (A lányok ezúton is elnézést kérnek a ház lakóitól), április 2-án megnyitottak.De honnan az egyedi EVRIAN Szépség titka név? Az EVRIAN a neveikből létrehozott szómozaik: Évi, Rita, Anita, a Szépség titka, pedig a Titok című könyv alapján született. Hittek a vonzás törvényében, hogy amiben igazán hisznek az meg is valósul.

 Elérhetőség:

Evrian Szépség titka szalon
Sopron, Előkapu u. 11.
Bejelentkezés: 0620/373-91-41


Amikor a régi munkahelyükről el kellett jönniük, nem háromfelé röppentek, hanem nagy anyagi ráfordítással, karöltve vágtak bele az üzlet létrehozásába. A három lány amellett, hogy együtt dolgozik, közösen jár sportolni is. Mindannyian a zumbázás szerelmesei.Az Evrian Szépség titka szalonban különféle kozmetikai kezelésekkel, sminktetoválással, 3D műszempillával varázsolhatjuk szebbé külsőnket, illetve műköröm, pedikűr, manikűr, masszázs és fodrászat szolgáltatásokat vehetünk igénybe. Ritu, Ani és Éva várnak mindenkit szeretettel, és a szépészeti kezelések mellett, nyitottak egy jó beszélgetésre is a hozzájuk hasonlóan gondolkodókkal!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittasan vezetett: fejre állt az autó Lövőnél

Ittasan ült Opel típusú autója volánja mögé az a férfi, akinek járműve Lövő és Röjtökmuzsaj között… Tovább olvasom