Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

A Széchenyi Programiroda nyitva volt, van és lesz

A Széchenyi Programiroda (SZPI) működését, eredményeit mutatta be kedden Samodai Imre, a nonpofit kft. nyugat-dunántúli regionális igazgatója.

A sajtótájékoztató apropóját az adta, hogy Kalmár István, a helyi MSZP elnöke szerint a városi pénzen felújított várkerületi programiroda zárva van.

– Az SZPI soproni irodája, ahogy az országban működő huszonkét iroda, nyitva volt, van és lesz. Az említett zárva tartás csak június 8-án volt, amikor a tanácsadók képzésen vettek részt, hogy még felkészültebben álljanak az érdeklődők rendelkezésére. Ügyfeleinket előre értesítettük, nehogy kellemetlenséget okozzunk – kezdte Samodai Imre.

– A Széchenyi Programiroda célja, hogy a vállalkozásoknak segítő, munkahelyet teremtő, az európai uniós forrásokat hasznosan felhasználó gazdaságpolitika teret nyerjen. Tavaly júliusi indulásunk óta több mint tizenegyezer ügyféltalálkozón megközelítőleg háromezer-nyolcszáz ügyfelet értünk el a régióban, a megyében ez a szám lassan eléri az ezerháromszázat. Több száz projektet követünk nyomon, segítünk a hiánypótlásokban, kifizetési kérelmek összeállításában, vagy a projektzárásokban.

A régióban huszonegy tanácsadó áll az ügyfelek rendelkezésére, valamint négy irodánk várja az érdeklődőket: Sopronban, Győrben, Szombathelyen és Zalaegerszegen. A munkánk lényege külső helyszínen zajlik. Az érdeklődőket, pályázókat, projektgazdákat a vállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek székhelyén, telephelyén keressük fel. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak irodáinkban találkozhassanak velünk partnereink, mivel ügyfeleink a saját, megszokott környezetükben adhatnak teljes képet terveikről, céljaikról, helyzetükről.

Ezen ötletek pályázatba öntéséhez, megvalósulásához adnak tanácsadóink szakszerű tájékoztatást - zárta az igazgató.

Olvasóink írták

 • 8. Ovinkor 2012. június 21. 08:59
  „Nem igaz, nem volt nyitva folyamatosan.”
 • 7. Abalajobb 2012. június 21. 07:58
  „3. 4. Aha és amikor nyitva vannak, mit csinálnak........????? Szeretnék ott "dolgozni".”
 • 6. vitriol2 2012. június 21. 06:20
  „5. zhall 2012.06.20. 16:48
  egy "programirodában" lehetnek olyan programok is.”
 • 5. zhall 2012. június 20. 16:48
  „A napokban arra jártunk,és azt vettem észre hogy úgy fél kilenc tájban egy hölgy iszonyat két nagy tálca "szendvicskölteményt"szuszakolt át az ajtón,szépen ízlésesen tálalva a majonéznek látszó tárgyakkal és sonkatekercsekkel,némi félbevágott tojásokkal stb,a mellettük lévő étteremből.Gondolom szülinapi buli volt,mert azt nem hiszem hogy ez mindennapos lenne az adófizetők pénzéből...Hiszen akkor biztosan elvitték volna inkább egy hátrányos helyzetű iskolai menzára ...Bár az is lehet hogy a szomszédasszony készítette és vitt át kóstolót...”
 • 4. mindigatutit 2012. június 20. 16:39
  „hazudnak,mint a vezírük.ennyit tudnak:(”
 • 3. S.opron 2012. június 20. 10:42
  „Hát elég sokat járok arra, de eddig többet volt az bizony zárva mint nyitva.”
 • 2. Abalajobb 2012. június 20. 05:46
  „Ha nyitva van, hát jó. Öröm, hogy Kalmár úr kritikájára ugrott a hivatal és újra működik az iroda.”
 • 1. himbi 2012. június 19. 22:02
  „Lehet, hogy rosszl emlékszem, de mintha nemcsak a cikkben említett június 8-án lett volna zárva az irpda. De, mondom, lehet, hogy rosszul emlékszem.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VOLT Fesztivál: Sopron, a Csillagok Városa - Fotók

Skrillex, Iggy Pop, Faith no More, Snow Patrol, Chase & Status, Simple Plan, Röyksopp, és még… Tovább olvasom