Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

A soproni városvezetés átvette a mélygarázst

Sopron - Fodor Tamás soproni polgármester pénteken kora délután a Petőfi téri mélygarázsnál jelentette be, hogy a városvezetés hivatalosan leltár szerint átvette a létesítményt. Hogy a mélygarázs ügye végleg rendeződjön, tárgyalásokat kezdtek a beruházókkal.
Az érdemi megbeszélések a jövő héten kezdődnek. Ezt követően a városházán tartottak sajtótájékoztatót a beruházók jelenlétében. Dr. Thomas Radil, a SopronBank Zrt. vezérigazgatója kijelentette: konstruktívan állnak a kérdésekhez.

Olvasóink írták

85 hozzászólás
 • 85. vitriol2 2009. július 30. 06:03
  „A "mélygarázs" megnyilt, szept.30-ig ingyen használható.Ajánlom a "károgoknak" megtekintését”
 • 84. Kukac40 2009. július 26. 10:29
  „Orfeusz és a többi 13 évvel mi van? Én arra is kiváncsi lennék, hogy az örzővédő cég kihez áll közel. Nincs annál tutibb bevétel mint védeni a semmit.”
 • 83. Orfeusz 2009. július 25. 17:13
  „Ezt a garázsügyet szépen le kell zárni. Meg kell nyitni és egy év múlva már senki sem fog emlékezni az előzményekre. Az egykori szerződéskötések háttere már úgysem derül ki, nemcsak Sziciliában hallgatnak az érintettek... Hány száz és ezer milliárdot csakliztak el ebben a szerencsétlen Országban az elmúlt 7 évben, fel se tudjuk mérni. Hány ügy fog kiderülni a BKV-től a MNV-n át !!!! Minden iratot úgysem tudnak megsemmisíteni. Hány ügy lehet még a polgári média dossziéiban!!! A Népstadion is kicsi lesz a bírósági tárgyalásokhoz!”
 • 82. Bokk 2009. február 05. 09:56
  „Ha a feleségben nem valami tárgyat, hanem nőt és embert látunk, akkor a lopás értelmezhetetlen. Feleség úgy lesz valakiből, hogy az oltár előtt saját felelős döntése alapján kimondja az igent. Egy kapcsolat pedig két emberen múlik, ha valaki kiszáll, ő nem volt teljesen elégedett, bármennyire is szerette a másik fél. Az élet ilyen. Nem azt a nőt kell megtalálni, aki számunkra tökéletes, hanem azt, aki számára az előbbieken felül még mi vagyunk a tökéletesek. Tiszteljük már meg a hölgyeket annyira, hogy nem mondjuk, hogy ellopták őket.”
 • 81. Tódi 2009. február 05. 09:23
  „alika! Azért az irigység és a gyűlölet az süt belőled rendesen!! Igen ez egy nyílt fórum, ennek ellenére azért nem árt, ha nem mocskolódva fejted ki a véleményedet (ellenvéleményt is lehet ilyen formán), hanem kultúrált ember módjára. Bár lehet hogy nem vagy az, akkor azért nehéz lesz!
  Amúgy mi lenne ha végre örülnénk a mélygarázsnak?? Hurrá ,megkapta a város, akkor tessék lehet megnyitni, nem kérünk olyan dumákat, hogy ez se jó, az se jó és fel kell újítani, aztán egy 1 milliós felújítást "megcsináltatnak" 5 milláért.”
 • 80. alika 2009. február 04. 20:30
  „egyrib@nc 78 #!
  Most látom csak az utolsó szavadat: "érték". HOOOOOL?????”
 • 79. alika 2009. február 04. 20:25
  „Kedves Reális! 77 #
  Sajnos nem tudok segíteni, mert nem engem lopott meg. Ha engem lopott volna meg már nem élne...
  Csak közvetetten voltam érintve az ügyben de az is elég volt. A harmadik fél még a mai napig sem heverte ki...
  Kacifántosabb volt ez egy sima lopásnál...

  egyrib@nc! 78 # Akkor menj és nyalj be neki a meleg sz@rig.Biztos megdicsérne.
  EZ 1 NYÍLT FÓRUM HELLO! ÉN SEM KRITIZÁLTAM A TÖBBI FÓRUMOZÓT TALÁN neked SEM KELLENE.
  NA CSÁ!”
 • 78. egynő 2009. február 04. 13:10
  „Kedves alika! Ha valaki bolti eladóként (és nem sima bolti eladó) előbb munka mellett leérettségizik, aztán főiskolai majd egyetemi diplomát szerez, azt mindenképpen ambíció, szorgalom és kitartás kell jellemezze persze bizonyos fokú tehetség mellett. Ezek számomra, főleg ebben az összefüggésben egyértelműen pozitív tulajdonságok. Ezért tehát ne tessék senkit kritizálni. Sokkal indokoltabb lenne ez a kritika azokkal kapcsolatban, akik bár lehetőségük lett volna rá, nem képezték magukat, ezért kicsit "ciki" alpolgármesterek illetve képviselők éppen a másik oldalon. A többiről nincs véleményem, de attól, hogy valakit nem szeretünk, még ne vonjunk kétségbe tényleges értékeket.”
 • 77. reális 2009. február 04. 13:04
  „Kedves Alika! Nagyon örülöl, hogy megjöttél Hollandiából ezért nem is nyomozok , de kérem segítségedet és okos tanácsaidat hogyan lehet feleségnek valot lopni mert nekem is kellene gyorsan egyet lopni. Segitségedet és okos megállapitásaidat nagyon köszönöm. Elnézést még egy kérés igaz legyen és tárgyszerü az ötleded a lopáshoz. Üdözöllek és gyorsan várom segítségedet.”
 • 76. Telepathia 2009. február 04. 09:02
  „Kevesebb bürokráciát, korrupciót és többb demokcáciát a sioroni városvezeténe! -polgármester úr?”
 • 75. alika 2009. február 03. 20:42
  „Ja meg ez a BALF@SZ Kránitz.Sima bolti eladó a szakmája.Feleséget is úgy lopott magának... Ő volt a NAGY TANÁCSADÓ akkoriban a mélygarázshoz.
  ( ez Holland ip cím amiről írok: 212.95.57.23 . lehet nyomozni.Kellemes időtöltést.
  Egyébként Mo-n vagyok.)...haha”
 • 74. Intel 2009. február 03. 18:31
  „Jay80

  Szerintem nézz magadba, aztán megtudod mondani, hogy ki a senki:)

  Cociról nem is beszélve:)

  Kár, hogy 2010be hatalmas sírás fog lenni:))))”
 • 73. látó 2009. február 03. 17:15
  „Még annyi kiegészítés a cikkhez, nálunk ennél is sötétebb a helyzet!”
 • 72. látó 2009. február 03. 17:13
  „http://www.fn.hu/makro/20090203/onkormanyzati_vezetok_utanuk_vizozon/”
 • 71. cocialisták 2009. február 03. 16:24
  „Nem kell védenem Biczi Lászlót, mert megszólalt az ügyben. Igaz csak itt a fórumon, ahol 10-en irogatunk (ebből 7 balos). Neki az a szerencséje, hogy nem volt képviselő akkor (ha jól tudom).... Persze van néhány coci ember, akit szívesen hallgatnék az ügyről. Persze nem a Kalmárt a 2:1-es magyarázattal. (És persze jocot meg Intelt sem a 136:2-es elméletükkel)”
 • 70. Hanem_Haigen 2009. február 03. 15:29
  „Csak úgy eszembe jutott: annyiszor hallottam- például ebben az ügyben is- Biczi László képviselő urat nyilatkozni, de mostanában kicsit eltűnt...”
 • 69. TancsKaszabell 2009. február 03. 14:29
  „Feri1-nek !
  Igen tegeződünk.Csak megszokásból írok magázódva.:)
  -Akiket védek az "újgazdagok" közül, azok jól- rosszul, eredményesen és néha bizony pancser módon
  a köz javára tevékenykednek.Mostanában vért izzadnak !
  -Akiket kritizálok az "újgazdagok" közül azok csak magukkal vannak "elfoglalva" ! Egyértelműen felelőtlen kártevők!
  Minden kezdeményezést tagadnak,saját programjuk, pedig nincs.Maximum azt a választ fogadom csak el
  tőled, hogy "jól titkolják a programjukat".:)
  -Látom már felismerted a helyzetben rejlő veszélyt ! Itt a helye ,hogy emlékeztesselek ,hogy amitől most félünk a fidesz esetében,az MSZP-nem élt vissza a 2/3-os többségével ,négy éven keresztül !!!Abban a helyzetben is tiszteletben tartotta a demokratikus játékszabályokat.”
 • 68. cocialisták 2009. február 03. 14:12
  „Kérdezem, hogy a mélygarázs ügyben az a Szalma Miklós képviselte-e az SPT-t, aki korábban a város sztárügyvédje volt sok millió forintos megbízással? Kérdezem, hogy ez az a szalma Miklós, aki a Globex pénz visszaszerzésén is dolgozott gyakorlatilag többet költve, mint amennyit visszaszerzett a város? Kérdezem, hogy a törvénytelen mélygarázs-szerződéshez volt-e köze Szalma Miklós sztárügyvédnek, aki több ügyben is a cocialisták által hagyott "örökségében" tevékenykedik? Kérdezem, hogy Beck György volt-e az a vezérigazgató, aki kétmilliárdos szerződést írt alá közgyűlési felhatalmazás nélkül a mélygarázs ügyében? Kérdezem, hogy a cocialista-szadeszes önkormányzat volt-e az, aki törvénytelen szerződést kötött mélygarázsügyben? Kérdezem, hogy szintén ők voltak-e azok, akik szerint reális a garázsért a 2,3 milliárdos vételár, ami 24 év kamataival 4 milliárd forint? Jól emlékszem-e arra, hogy Walter Dezső volt az, aki többször nyilatkozta, hogy minden tettéért vállalja a felelősséget? Kérdezem én, hogy Walter Dezsőnek jó az erkölcse?”
 • 67. Telepathia 2009. február 03. 12:18
  „Kérdezem, hogy a mély garázs ügyben az Dr. Bártfai Beatrix képviselte várost, aki az Orbán- kormány idején a Nemzeti Autópálya Rt.-től - pályáztatás nélkül - több mint kettő milliárdos megbizást kapott a Sárhegyi és Társa ügyvédi Iroda, ügyvédjeként, illetőleg Sárhegyi Zoltán és Bártfai Betrix a z iroda tagjai tulajdonásban álló Z.I.B Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft.nevében az autópálya lebonyolitásrért felelős szakmai munkájukért?
  igaz- e hogy a város polgárainak az ügyvédi képviseletért kapcsolatos szerződéséért 2007 január 1.-től havi egy( 1) millió forintot, ezenfelül a mély garázs tárgyában sikerdijként 45.6 millió forintott kell kifizetni a soproni adófizető polgároknak?
  Miért nem publikus az ügyvédi szerződések tartalma, amit az adófizetők pénzéből egyenlit ki a város?
  Soproni ügyvédeket, miért nem lehetett megbizni a polgári perekben?”
 • 66. Feri1 2009. február 03. 10:01
  „Kedves TancsKaszabell

  Örülök, hogy jó egészségnek örvend, remélem ez még sokáig így marad. Soha senkinek nem vetettem a szemére, hogy baloldali szavazó v. sem. (Bár akkor azt nem értem, miért védi ezeket az újgazdag országirányítókat)
  A tegezésért pedig elnézést, úgy emlékszem régebben tegeződtünk. :((”
85 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A műtét után meghalt asszony két fiát is elveszítette

Krensdorf, Burgenland - Két fiát veszítette el néhány év alatt Brigitta C., aki január 12-én hunyt… Tovább olvasom