Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

A soproni szépségkirálynőt a TOP10-be várják Japánban - fotók

Gőzerővel készül a soproni Ötvös Brigitta, az International Hungary 2013. szépségverseny királynője a Japánban tartandó világdöntőre.

A soproni Ötvös Brigitta, miután megnyerte a Miss International Hungary 2013-at, Japánban képviseli hazánkat - írtuk meg a szeptemberben megtartott budapesti verseny után. A szigetországban több, mint hetven ország legszebbjei versenyeznek majd decemberben. A nagy döntő 17-én lesz.

- Gőzerővel készülök a Japán versenyre - mesélte a fiatal szépség. - Részt veszek arcfeszesítésen, hullámmasszázson, kommunikációs órákon, járás, pózolás, angol órák.., nagyon összetett a felkészülés. A hajamra különösen nagy figyelmet fordítok, ebben Ligetvári Zsolt mesterfodrász közreműködését külön köszönöm.

Fábián Éva segít felkészülni a sminkelésben, Németh Dorottya fitnesz világbajnok pedig a sport részében ad útmutatást. Amikor tehetem, akkor pedig squash-olok. Nemsokára részt veszek egy jótékonysági rendezvényen, ahol jómagam is játszani fogok. Izgalmasnak ígérkezik ez is, hiszen ez lesz az első ilyen versenyem. Korábban már voltam meghívott, de játékos még nem.

Ötvös Brigittát Japánban a TOP tízbe várják. Fotó: Miss International Hungary - Rajnai László
Ötvös Brigittát Japánban a TOP tízbe várják. Fotók: Miss International Hungary - Rajnai László


A fő cél az, hogy Brigitta a december elejére top formában legyen. - Bírnom kell a stresszt, a nyomást, úgy érzem ez is menni fog - folytatja. - A menedzsmenttel együtt utazom ki japánba, akiknek nagyon sokat köszönthetek és szinte bármilyen kívánságom teljesítik.

Lassan az is összeáll, hogy Brigitta milyen ruhakölteményekben vonul majd végig a kifutón.

- Az estélyimet már láttam. A lélegzetem is elállt, amikor felpróbáltam. Csodaszép! - mondja. - Halász Éva tervező olyan ruhát álmodott meg, amelyben tényleg királynőnek érzem magam. Természetesen mindenki nyerni megy a felkelő nap országába. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a szakma képviselői a TOP tízes mezőnybe számolnak velem, hiszen magyar lány addig még soha nem jutott el ilyen magas szintre. Aztán, hogy mi lesz a folytatás, azt majd meglátjuk...

Rangos versenyen vesz részt Japánban.
Rangos versenyen vesz részt Japánban.


Brigitta a munka és a felkészülés miatt Budapestre költözött.

- A fővárosban vannak a fotózások, s a sok utazás jelentős erőt vesz ki belőlem - folytatja. - A győri egyetemen tanulok, ahol egyéni tanrendes vagyok. A vizsgáimat a Japán verseny után kell letennem. Emellett Budapesten egészségturizmust is szeretnék majd hallgatni. Szóval, nem unatkozom, de ezt egyáltalán nem bánom!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A soproni Ötvös Brigitta magyaros ruhában hódítana Japánban - fotók

Ötvös Brigitta, soproni szépség az egyik legrangosabb nemzetközi verseny döntőjében akár a dobogón is végezhet. Tovább olvasom