Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

A soproni Ötvös Brigitta magyaros ruhában hódítana Japánban - fotók

Fogadalmat nem tett, kabalája nincs. A soproni szépség, Ötvös Brigitta az egyik legrangosabb nemzetközi verseny döntőjében akár a dobogón is végezhet.

A tervek szerint december 3-án utazik el Japánba a soproni Ötvös Brigitta a Miss International nemzetközi szépségverseny döntőjére.

A végső megmérettetés 17-én, magyar idő szerint késő este kezdődik.

- Néha rám tör a félsz, főleg akkor, amikor arra gondolok, hogy mi vár majd rám a szigetországban - mesélte Brigi, még az utazás előtt. - A versenytársaimmal a közösségi oldalon tartjuk a kapcsolatot. Kedvesek és aranyosak.

Persze, a versenyen árgus szemekkel figyeljük majd egymást, de ez így természetes. Kíváncsian várom, hogy ki lesz a szobatársam, hiszen több mint két hétig egy helyen lakunk majd.

Mint arról portálunkon beszámoltunk, Brigitta nyerte meg a Miss International Hungary 2013 budapesti döntőjét, így jogot kapott arra, hogy hazánkat képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének nemzetközi döntőjében.

Ide egyébként 77 ország legszebbjeit várják.

Brigitta magyaros ruhában. Fotó: Miss International Hungary 2013 - Rajnai László


- A ruháim már elkészültek - folytatja. - A szolid, visszafogott színek, formák dominálnak. Az úgynevezett Talent háziversenyre egy igazi különlegességgel készülök. Kalocsai mintás ruhában, a fejemen és a két kezemen üveggel fogom előadni a produkciómat. Így is bemutatva és népszerűsítve Magyarországot. Készülök erre nagyon, fontos, hogy jól sikerüljön.

Azt is megírtuk, hogy Brigit a szakma a TOP10-be várja. Az azóta eltelt hetekben ez tovább fokozódott, most már dobogós helyezés sem kizárt. Oda vannak a magyar szépségért.

- Amennyire lehet, nem foglalkozom azzal, hogy milyen helyezést érek el, persze csodálatos lenne, ha bekerülnék a tíz legszebb lány közé - mondja.

- Fogadalmat nem tettem, kabalám sincs. Az ilyen dolgokkal nem foglalkozom, magamban bízom és abban is, hogy a nagydöntőben jó formában leszek majd. Kemény napok várnak rám, de mit tagadjam, ezt választottam, így nem is panaszkodom.

- Hiányzik a családom, az otthoniak Sopronban, mert manapság Budapesten élek - meséli Brigitta. - A párom itt van velem a fővárosban, ő maximálisan támogat mindenben.

Brigitta várhatóan december 18-án érkezik majd haza Budapestre. Mivel főiskolára jár, így az év vége is mozgalmas lesz számára. A vizsgaidőszak december közepétől általában szünetel, így az összes beszámolója januárra tolódik át.

A végén még az is előfordulhat, hogy királynőként fogja letudni a vizsgáit.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pro Scientia Aranyéremmel tüntették ki Ékes Szeverin Kristófot

A díjat kétévente olyan magyar fiatal kutatók kaphatják meg, akik egyetemi pályafutásuk során… Tovább olvasom