Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

A soproni kórházi tömb építése miatt változik a parkolási rend

Újabb szakaszához érkezett a Soproni Gyógyközpont diagnosztikai tömbjének kivitelezése. Emiatt korlátozzák a parkolást.

A közmű áthelyezési munkálatok miatt, a betegellátás zavartalansága érdekében megváltozik a közlekedési és a parkolási rend a kórház területén. A változás elsősorban a betegellátást és a szállítást érinti, de a lakosságtól is türelmet, fokozottabb odafigyelést kérnek.

Az első szakaszban, november 21-től a Lóki sori portánál szigorodott a behajtási rend, megszűnt a parkolási lehetőség a II. és IV. jelű épületek között. Lakossági behajtás csak indokolt (sürgős) esetben lehetséges és kizárólag arra az időtartamra, míg a beteget az adott kórházi épületnél kiteszik. Várakozásra nem lesz lehetőség.

December másodikától lezárják a III. számú főépület gazdasági bejáratától a felső parkolóig vezető utat. A III. és a IX. számú épületek közötti belső betegszállítás a Neuro - Pszichiátria tömb Gyiróti utcai kapuján keresztül valósul meg.

2014. január 13- ától a II-es épület hátsó bejárata előtti útszakaszt is lezárják, a belső intézményi ellátó járművek (betegszállító, szolgáltatók) a Győri út irányából közelítik meg az egyes épületeket.

A gyógyközpont munkatársai és a behajtási engedéllyel rendelkezők a Szív utcai nyilvános parkolótól juthatnak el a kártyás beléptető rendszerrel ellátott sorompón keresztül a felső parkolókba. Az építkezés befejezéséig a korlátozott parkolási lehetőségek miatt nem adnak ki új behajtási engedélyeket.

Miután a belső parkolóhelyek száma lecsökken, a látogatóknak számolni kell azzal, hogy a nyilvános parkolóhelyek zsúfoltabbá válnak, emiatt a gyógyközpont a lakosság megértését és türelmét kéri.

A beruházástól függetlenül továbbra is ingyenesen használhatók a Lóki sori (vasúti töltés melletti), a Szív utcából nyíló, a Győri úti, valamint a Gyiróti utcáról nyíló lakossági parkolók.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megverte a feleségét, felgyújtotta volna a házát egy férfi Fertőrákoson

A férfi öt liter benzinnel a pincébe zárkózott, a rendőröket sem engedte be a házba.
Tovább olvasom