Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

A soproni kilenc hónapos fiú Down-szindrómás - A család pénze albérletre megy

Ipacs Angéla édesanyjával és két kisfiával él egy soproni albérletben. A hatéves Ármin most kezdte az iskolát, Márk kilenc hónapos. A törékeny pici fiúcska Down-szindrómás.
– Az Elzettben dolgoztam közel tíz évet és tavasszal szeretnék is visszamenni. Szeretek ott és szükségünk van a keresetemre. Szerencsére Márkot befogadta a bölcsőde, így meg tudom majd oldani az életünket. Addig azonban nagyon nehéz – mondja a patyolattisztaságú, rendezett lakásban Ipacs Angéla. A fiatal anyuka láthatóan mindent megtesz a gyerekeiért, a kisbaba hófehér ágyban, a nagyobbik sorba rendezett játékok között.

– Pályáztunk bérlakásra, nagyon bíztam benne, de nem kaptunk. Így az albérletre megy el minden pénzünk, nem tudok fejlesztőeszközöket venni a kisfiamnak. Most a korai fejlesztőbe és Dévény-tornára is viszem, de annyi minden kellene még, ami most elérhetetlen számunkra. Ezért bármennyire is fájdalmas és nehéz, muszáj a bölcsire bíznom és dolgoznom – sóhajt nagyot Angéla, akinek legnagyobb álma egy lakás, ahol biztonságban tudhatná szeretteit. A Jóakarat segítségét – 150 ezer forintot – Ármin téli ruháira és a kicsi Márk fejlesztésére fordítja.

 Ipacs Angéla szeretné biztonságban tudni Ármint és Márkot. Fotó: M. D. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legjobbnak ítélt kutyabarát helyek közt ott van egy soproni is

A pályázat zsűrijének különdíját a Hotel Sopron kapta meg az Év kutyabarát szállodája kategóriában. Tovább olvasom