Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

A soproni Jobbik nyilatkozata a választás eredményéről

A Jobbik tavalyi őszi időközi választáson elért eredményéhez képest hét százalékot, 2010-hez képest pedig három százalékot javított eredményén - nyilatkozta Gőbl Gábor.

- Ne csodálkozzon senki a soproni időközi választás eredményén. A Fidesz támogatottsága úgy olvad el 2014-re, mint a májusi hó - tudatta Gőbl Gábor, a Jobbik soproni elnöke. - A választók többségét és főleg a kiszolgáltatott nyugdíjasokat könnyen át lehet verni hazug kommunikációval. Az ország nagyon nagy bajban van! A szocialisták és a Fidesz együttesen felelősek az ország lezüllesztéséért! Munka hiányában a középkorúak és fiatalok tízezrei hagyják el az országot. Gyökeres fordulatra van szükség minden téren.

- Az a gazdaságpolitika, amely a kamatos kamatok kamatjainak visszafizetését határozza meg elsődlegességként, az kudarcra van ítélve, mert beledöglünk! A szükséges változást az összes politikai szereplő közül pedig egyedül a Jobbik képviseli. A Jobbik tavalyi őszi soproni időközi választáson elért eredményéhez képest hét százalékot, 2010-hez képest pedig három százalékot javított eredményén, így nem lehetünk elégedetlenek jelöltünk Gőbl György szereplésével - fogalmazott a Jobbik soproni elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autók ütköztek Nagycenknél, a 84-es, 85-ös főút kereszteződésében

Információnk szerint két autó ütközött össze Nagycenknél, a 84-es, 85-ös főút kereszteződésében… Tovább olvasom