Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

A Soproni beváltotta a reményeket

A Soproni Ászok Sopronira történt névváltoztatása beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
A Brau Union vezérigazgatója, Alle Ypma szerint a Soproni Ászok Sopronira történt névváltoztatása beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A sörgyár fennállása 110. évfordulóját a nagyközönséggel együtt szeretnék megünnepelni.

A Soproni marad, de az Ászok nélkül", majd „Azért minőségi, mert soproni" címmel a Kisalföld foglalkozott a közkedvelt sörmárka sorsával.

– A közel fél év alatt miképpen fogadták az üzleti partnerek és a fogyasztók a névváltoztatást?

– Az egész országban kedvező fogadtatásban részesült a megújult Soproni, melynek népszerűsége a megjelenése óta csak nőtt – válaszolta Alle Ypma, a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. vezérigazgatója. – A termékhez még a konkurencia is gratulált, s ez már önmagáért beszél. Büszkék vagyunk arra is, hogy a világ egyik legrangosabb élelmiszer-minősítő szervezete, a Monde Selection ismét kiválónak minősítette a Sopronit, elismerve dolgozóink szakértelmét.

– Az újabb siker birtokában hogyan alakul a Soproni értékesítése?

– A magyar piac állandó és igen éles árversenyében a Sopronihoz hasonló sörök kategóriájában növelni tudtuk piacrészünket az elmúlt évhez képest. A Soproni ma az egyik legkedveltebb sör Magyarországon – célunk és törekvésünk a márka további népszerűsítése.

– Milyen tervek foglalkoztatják a soproni sörgyárat?

– Ebben az évben is jelentős eseményeket támogattunk-támogatunk, mint például a Soproni Rock Tourt, a VOLT Fesztivált, vagy a Kapcsolat-koncertet. Kiemelt szerepet szánunk az augusztusi sörnapoknak, hiszen idén 110 éves múltra tekint vissza a soproni sörgyár. A jeles évfordulót különböző programok keretében, fogyasztóinkkal együtt szeretnénk megünnepelni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húzódik a bérlakások átadása

„ A Hátulsó utcai negyven szociális bérlakás lakói nyár elején foglalhatják el új otthonukat" – írta korábban a Kisalföld. A bérlők boldogan birtokba vennék a lakásokat, erre azonban még várniuk kell. – Nagyon örültünk a kiutalásnak, bárcsak már bent lakhatnánk – mondja a bérlők egyike, egy többgyermekes édesapa. – Az ígéretek szerint már július elején költözhettünk volna. Tovább olvasom