Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

A Sopron Bank töretlenül fejlődik

Sopron–Győr - A Kisalföld Presztízs-díjas Sopron Bank megnyitotta új fióképületét Győrben, a Kisfaludy utcában. Az ünnepélyes átadás októberben lesz.


A Sopron Bankot a Bank Burgenland alapította, így Nyugat-Magyarországon egy olyan versenyképes egységet hozott létre, mely egyedülállóan működik az országban. Központja nem Budapesten, hanem Sopronban található, ami elősegíti a dunántúli fiókokkal és az osztrák partnerekkel való hatékony együttműködést. Pár éve a bank a Grawe-konszern tagjává vált, amely már 181 éve biztos pénzügyi hátteret biztosít.

Berki Mihály vezérigazgató-helyettes a bank töretlen fejlődéséről elmondta: ˝Előnyünk, hogy regionális bankként működünk, tehát tulajdonosaink és forrásaink is a régióból erednek. Tulajdonosaink elkötelezettségének és a bankcsoport rendelkezésére álló stabil és hosszú távú forrásállománynak köszönhetően a gazdasági világválság hatásait körültekintő intézkedések mellett tompítani tudjuk, ezáltal működésünk is stabil, kiegyensúlyozott. Bizonyítja ezt, hogy hitelezési tevékenységünk intenzitása a korábbi időszakokhoz képest változatlan maradt. Szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy az ügyfeleink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni. A megfelelő színvonalú tevékenységek elérése érdekében azonban szükség van fiókjaink folyamatos fejlesztésére. Ezért hoztuk létre Győr centrumában, a Kisfaludy utcában nagyobb és modernebb intézményünket, mely két szinten, az eddiginél kétszer nagyobb területen működik. Az épület átadása az időhiány miatt eltolódott, de mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél hamarabb a számukra ideális környezetben fogadhassuk. Meglévő kollégáink mellett új dolgozók is segítik munkánkat, ezáltal szolgáltatásaink körét is szélesíteni tudtuk. Kínálatunkba tartoznak az akciókkal vonzóvá tett forint- és devizabetétek, forint- és deviza-, valamint több devizában (multy currency) igénybe vehető hitelek, befektetési termékek. Kiegészítő szolgáltatásaink között megemlíteném a Fundamenta-megtakarításokat és a Grawe-életbiztosításokat, melyek stabil hozamú, hosszú távú befektetésként vagy hagyományos biztosításként is felhasználhatóak.˝

Olvasóink írták

 • 5. mindigatutit 2009. szeptember 14. 09:27
  „tancs
  kérdéseidet tedd fel haverjaidnak a bkv-nál.biztos mindenre lesz válaszuk.”
 • 4. FREDDY/S 2009. szeptember 13. 04:58
  „A gazdasági válság és világválság előidézői és fenntartói nélkülük nem képzelhető el, csak az a baj, hogy miattuk nagyon sok család megy tönkre miközben az és éhező gyerekekre nem figyelnek, nemde...”
 • 3. TancsKaszabell 2009. szeptember 12. 10:29
  „Nem igen kedvelem a bankokat és a határozottan túlfizetett vezetőalkalmazottaikat sem !
  Vezetőiknek javadalmazása, annak mértéke irreálisan magas, a véleményem szerint a gyalázat maga.Semmilyen hazai összevetésben nem találtam igazolhatónak az ilyen mértékű a javadalmazást !
  Ugyan már milyen gazdasági tevékenységet kellene ilyen mértékben díjazni ?
  Gondolkodjunk csak !Mondjon valaki egy igazi vitathatatlan példát...és aztán vesse össze a legjobb
  bankvezér tevékenységével !

  Ebben az országban az értékrend végzetesen felborult,a gazdasági teljesítmények mérésére szolgáló mércék esetlegesek,önkényesek és torzak.
  Sok még írásban sincs egyértelműen rögzítve,na és ennek alkalmazásairól is régen legendák keringenek...
  A kis ügyesek...

  Még mielőtt valaki is elbizonytalanodna ezek a legendák nagyrészt sajnos igazak !
  Egyes foglalkozási ágak érdekeiknek,- a többi rovására-, érvényesítésére szolgáló törekvéseiket a politika színterére helyezték ,sikeresen !

  Igen,ismerem a bankrendszer jelentőségét és szerepét a gazdaság életében !
  Igen,mi vesszük fel a kölcsönöket...
  Igen,mi vagyunk akik azokat nem fizetjük vissza...
  Igen,tudom,hogy válság van,és bizony még nincs is vége !

  De hát hol marad az igazságosság a méltányosság a semlegesség és az igazi hatékonyság amelyen végső soron a banktevékenységnek alapulnia kellene ?
  De hát hol marad ,talán nincs is semmi felelőssége a banknak a vállalkozások sikerességében?
  De hát miért szenvedett veszteségeket "a bank" ?
  De hát a vezetőik milliárdosok lettek,a részvényesek pedig igy is úgy is most is gazdagodnak.
  De hát a mi betéti kamataink a béka segge alatt találhatók !
  De hát hogy van az,hogy a bankok mindig csak jól járnak?

  Tessék már megmondani mivel etetik meg azokat akik a Mi pénzünkből a Mi megbízásunkból rendre segítik a bankokat, ha ők túl mohók és emiatt a likviditásuk megroggyan? Konszolidáljuk őket kitudja hányadszor,nem konkrétan egy bankot hanem úgy általában a bankokat a világban.

  Itt valami nagyon nem stimmel emberek !

  Nos ,milyen sikereket mutat fel ez az igazán jó nevű bank ?”
 • 2. Kukac40 2009. szeptember 12. 09:34
  „Szegény bank még jó, hogy ílyen magyar törvények vannak így őket is megviseli a gazdasági válság. :)”
 • 1. Csabazs 2009. szeptember 12. 04:04
  „A foghíjas Ógabona-tér-Hátulsó utcai telekkel meg mi lesz?
  Sár, gaz,stb...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megéri Ausztriában szőlőt szüretelni

Feketén vagy hivatalosan, de még mindig megéri Ausztriában szüretelni. Az osztrák szőlőkben a magyarok mellett ez idő tájt szép számmal dolgoznak szlovákok és lengyelek is.
Tovább olvasom