Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

A peresztegi fiatalasszony veszélyes műtét előtt áll – Az egyéves Marcira az apukája vigyáz

Mónika még csak 32 éves, de évek óta küzd a rosszindulatú daganattal.

Minden öröme párja és egyéves kisfiuk, Marci, aki mit sem sejtve a körülötte lévő drámából, puha kis kezével kapaszkodik szüleibe. A peresztegi házban egy szoba jut hármójukra, amijük van, az el is fér itt.

– A kórházban vagyok betegszállító, ha éjszakai ügyeletet is vállalok, haza tudok hozni száztízezer forintot. Mónika gyesen van, mert a terhesség előtt nem volt bejelentett munkahelye, ezért csak alig több mint huszonötezer jár. Ennyiből nem tudjuk fizetni a fát, a sok gyógyszert, az utazásokat, és hát enni is kell – mondja szomorúan Behofsits Csaba.

– Ha nagyon megszorulunk, édesanyám küld pénzt, de hát ő is albérletben él, neki sem könnyű – mondja Mónika, aki hétfőn utazott egy budapesti klinikára. Súlyos műtét vár rá...

A Behofsits családnak minden segítség jól jön, minden vágyuk, hogy Mónika meggyógyuljon, aztán találjanak egy önálló albérletet. A Lapcom Zrt. által működtetett Lapcom Média Alapítvány a Jóakarat hídj
A Behofsits családnak minden segítség jól jön, minden vágyuk, hogy Mónika meggyógyuljon, aztán találjanak egy önálló albérletet. A Lapcom Zrt. által működtetett Lapcom Média Alapítvány a Jóakarat hídján keresztül önökkel együtt 150 ezer forinttal támogatja a családot.


– 2011-ben kezdődött a betegségem, a rák először az emésztőszerveimet támadta meg. Többször műtöttek, jártam kemoterápiára is. Aztán jött Marci és egy viszonylag problémamentes terhesség. A korábbi műtétek miatt a kisfiam császármetszéssel született, de aztán hamarosan kiderült, hogy a daganat a méhemet is megtámadta. Már a nőgyógyászati beavatkozások sem segítettek – meséli a fiatalasszony, akiben szerettei tartják az erőt.

– Nagyon félek, de meg akarok gyógyulni! – csuklik el Mónika hangja, aztán nem bírja tovább, a könnyei is megerednek: – Mi lesz velük, míg a kórházban leszek, legalább egy hónapon át? És mi lesz, ha történik velem valami...?
Nem történhet meg a legrosszabb! – ez a remény élteti a kis családot, akiket anyagilag teljesen lenullázott a betegség, a sok kiadás. Pedig nincs más vágyuk, mint hogy egészségesen élhessenek hármasban egy albérletben, önállóan, szeretetben.

A Jóakarat hídja

A jóakarat forintjait átutalással, a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve az ügyfélszolgálati irodáinkban kihelyezett sárga postai csekkeken is eljuttathatják az alapítványnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

deepWORK Sopronban - Maga az őrület, maga az élet!

deepWORK - A legújabb és legütősebb óra Sopronban... Azaz a funkcionális és holisztikus tréning… Tovább olvasom