Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

A nyugdíjasegyetem októberben indul

Keddtől október 10-ig lehet jelentkezni az október 14-én, kedden kezdődő Soproni Nyugdíjasegyetemre.

A Kisalföld és a Nyugat-magyarországi Egyetem közös szervezésében összeállt a Soproni Nyugdíjasegyetem őszi szemeszterének programja.

A helyszín a GYIK Rendezvényház, az időpont pedig mindig 16 óra. Dr. Merényi Mária főszervező, az egyetem főtitkára elmondta, az első előadást október 14-én dr. Pogátsa Zoltán egyetemi docens „Bérkérdés, nyugdíjkérdés Magyarországon" címmel tartja.

A sorozat október 28-án dr. Nagy Frigyes nyugalmazott egyetemi tanár – egykori földművelésügyi miniszter – „Széchenyi István a jelenünknek és a jövőnknek is szól" című előadásával folytatódik, majd november 11-én dr. Szabó Péter egyetemi docens a faépítészet remekeiről szól. Az NYME rektora, prof. dr. Faragó Sándor is az előadók sorába lép november 25-én: „Évmilliók lenyomatai a XXI. században.

Miért vadászunk?" címmel osztja meg gondolatait hallgatóságával. Az őszi szemeszter december 9-én dr. Haász Sándor főiskolai docens „Család mint törékeny kapcsolatok rendszere" című előadásával zárul.

A szokásokhoz híven azok között a hallgatók között, akik valamennyi előadáson részt vesznek – és lebélyegeztetik leckekönyvüket – a szemeszter végén értékes ajándékokat sorsolnak ki. Jelentkezni a 99/518-126-os és a 99/518-142-es telefonszámon munkanapokon lehet, 8-tól 16 óráig.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városismereti vetélkedő - Lezárult a jelentkezés

Nagy sikerrel indul a Kisalföld soproni városismereti vetélkedője. Tovább olvasom