Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A Nagy Ő után hazatért

A Nagy Ő című műsorban népszerűvé vált Salamun Györgyöt (31) mind a mai napig rajongók lepik el. A fiatalember barátnőjével boldog, de elsősorban a görbehalmi kisvendéglő felvirágoztatására törekszik.

Kattintson a képre!
Salamun György néhány hónapja még a Nagy Ő, vagyis Molnár Anikó kegyeiért versengett az egyik kereskedelmi televízió műsorában, ma már azonban magánéletére és munkájára koncentrál. A békéscsabai származású, de Sopronban élő fiatalember a játék előtt is több területen mozgott, főként a vendéglátásban, de hobbi szinten dekoratőrként is dolgozott.

Gyuri hazatérése óta Görbehalmon vezet egy kisvendéglőt két barátjával, szüksége van arra a nyugalomra és békére, ami ott van, de a pezsgést is szereti. Budapesten alkalmanként egy lakásdekorációval foglalkozó cégnél vállal feladatot.

Rajongók hívogatják

A 31 esztendős Gyuri élete annyiban változott meg, hogy mind a mai napig rajongók hívogatják és sokan szólítják le az utcán. Ez általában nem zavarja, viszont a tolakodókat nehezen viseli. A soproni vendéglátós a televízió kapcsán a műsor alatt megismerkedett egy lánnyal, akivel kapcsolatuk szépen indult, de nem volt vihartól mentes. Gyuri úgy érzi, pörgős élete miatt kedvese egyre kevésbé tudja tolerálni, hogy ritkán találkoznak. Nem hiszi, hogy nála fog megállapodni. Szereti a munkáját és úgy gondolja, először az egzisztenciális hátteret kell megteremtenie, aztán jöhet a családalapítás. A sármos fiatalembernek a show előtt is volt barátnője, de a műsor után szakított vele.

Egy beszélgetés kevés volt

Anikóval kapcsolatban Gyuri megjegyezte, dekoratív hölgy, de érzelmileg nem kerültek közel egymáshoz. Egyetlen randin tudtak beszélgetni közvetlenebbül, ami kevés volt. A kihívás miatt jelentkezett a Nagy P-be, bízott benne, hogy egy szép lányt talál, hiú ábrándjai viszont egy–két héten belül elszálltak, amikor kiderült, kinek kell udvarolni. – Anikó nem szereti a rámenős palikat, meglehetősen zárkózott és már a műsor alatt beszivárogtak olyan információk, hogy van kint barátja – mondta Gyuri. Szerinte a szőke hölgy átverte őket és a nézőket is azzal, hogy Bochkor Gáborral ilyen hamar nyilvánosságra hozta kapcsolatukat, nem beszélve arról, hogy az egyik férfimagazinnak is megmutatta bájait.
Az egykoron Anikó kegyeire pályázók közül Vilivel és Oszkárral tartja a kapcsolatot, a szőke szépséggel viszont nem.

Meg kell dolgozni mindenért

A műsorban szereplők közül többen a kereskedelmi televíziótól várnak állásajánlatot. Gyuri nem. Érdekli ugyan a média, tudja viszont, meg kell dolgoznia mindenért; és a Nagy Ő nem erről szólt. Mint mondja, szép emlékekkel gazdagodott, de semmi újat nem hozott számára a játék. Nem akart sztár lenni, ugyanúgy éli a világát, mint korábban. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végtisztesség túlsúllyal

A soproni kórházban meghalt az férfi, akit az elmúlt héten testsúlya miatt tűzoltók segítségével… Tovább olvasom