Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

A mosoly remény a gyógyulásra

Már mosolyog Nagy Csilla, az a fiatal anyuka, aki agyvérzés következtében került többször is életveszélyes állapotba. Kétéves kisfia és párja sok segítséget kapott, miután megírtuk történetüket. Az apuka ma kezd új munkahelyén.

Életük borzalmas szakaszán vannak remélhetőleg túl Nyers Balázsék. A fiatal édesapának egyedül kellett kétéves kisfiával, Fábióval megoldani a hétköznapi kihívásokat, miután párja háromszor is agyvérzést kapott, s élete az elmúlt hónapokban többször is hajszálon múlt.

El lehet képzelni, mit érezhetett a férfi, amikor közölték vele: készüljön úgy, hogy egyedül kell felnevelnie a fiát. De Csilla szervezete nem adta fel a küzdelmet. Amikor korábban írtunk a munkáját és párját is csaknem elveszítő Nyersékről, a fiatalasszony még alig kommunikált. Ma már rámosolyog a látogatókra, sőt, nevet, ha meglátja Balázst.

A kétéves Fábió és édesapja nagyon bízik az anyuka gyógyulásában és remélik, túl vannak megpróbáltatásaik nehezén. Fotó: Magasi
A kétéves Fábió és édesapja nagyon bízik az anyuka gyógyulásában és remélik, túl vannak megpróbáltatásaik nehezén. Fotó: Magasi


– Nagyon hálásak vagyunk a segítőinknek, sokan kopogtattak, kerestek a cikk megjelenése után – meséli Nyers Balázs. Csillát a soproni kórházból a múlt héten az Országos Rehabilitációs Központba szállították; az biztos, hogy a 38 éves asszony agysérülést szenvedett az agyvérzések következtében, de hogy milyen mértékben, az majd az elkövetkezendő napokban, hetekben derül ki. Már az csoda, hogy túlélte a súlyos műtétet, a három agyvérzést, s ez a küzdeni tudása, a mosolya ad mindenkinek okot a bizakodásra.

Jó hír az is, hogy a betegség és a kisfiú felügyelete miatt korábbi állását elveszítő Balázs ma munkába állhat új szolgálati helyén.

– A sopronkőhidai fegyházban leszek körletfelügyelő. Rengeteg segítséget kapok itt is, és ezúton is köszönöm a pozitív hozzáállásukat. Nagyon bízom benne, hogy a rengeteg szörnyűség után, ami velünk történt, végre jó irányba mozdul az életünk. Nekem van munkám, Csilla jó kezekben van és hamarosan visszakapjuk őt – mondta el a
fiatal apuka.

Jóakarat hídja: A Lapcom Média Alapítványon keresztül olvasóink is segíthetnek azoknak a családoknak, akik betegség vagy más tragédia miatt nehéz helyzetbe kerülnek. A Jóakarat hídja számlaszáma: 12096705-01312657-00100008.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagybetűs tanítónő vasdiplomát kapott - fotók

Az összesen húsz vas-, gyémánt- és aranydiplomás pedagógust verses-zenés műsor kíséretében Abdai… Tovább olvasom