Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

A legtöbb jegy már elfogyott

A Soproni Tavaszi Napok keddi és szerdai színházi előadására – ahol Eperjes Károly a főszereplő – mind egy szálig elfogytak a jegyek; a többi rendezvényre is már csak korlátozott számban kaphatók.
Mészáros György festőművész tárlata a Festőteremben tekinthető meg.
Az Aranysárkány című Kosztolányi-egény színpadi változatának bemutatójával, majd Mészáros György soproni festőművész, az egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének igazgatója tárlatának megnyitójával útjára indult a Soproni Tavaszi Napok kulturális rendezvénysorozata. A Festőteremben április 6-ig kiállító Mészáros György azon kevés művész közé tartozik, akinek külföldi templomban is látható munkája: az olaszországi Avansinis Szent Miklós-templomának mennyezetét 2000 óta ékesíti szekkója.

Hangversenynyitó a konferencia-központban

A tavaszi napok koncertnyitányaként a tavalyi Szigeti József Nemzetközi Hegedűverseny első helyezettje, Kokas Katalin léphetett vasárnap este közönség elé a konferencia-központban. Szólójátékát a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar kísérte, Dárdai Árpád vezényletével. A pécsi születésű fiatal hegedűművész a közeljövőben a New York-i Carnegie-Hallban lép fel.

Lemezbemutató dzsesszkoncert

Hogy a soproniak szeretik a színművészetet, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a zalaegerszegi színtársulat mai és holnapi, Indul a bakterház című vendégjátékára – Eperjes Károllyal a főszerepben – már elfogytak a jegyek. Korlátozott számban még elfogadnak jegyigénylést a Kisszínház március 21-i Mamet Sale (Floridai öröklakás eladó) című darabjára, illetve az ugyancsak pénteken, a konferencia-központban rendezendő Balázs Elemér Group lemezbemutató dzsesszkoncertjére. Sokan érdeklődnek a Hungária Serház Séf-kavalkád elnevezésű, a Soproni Szakács Klub és a Nestlé Hungaria szombati közös vacsoraestje iránt is.
A tavaszi napok rendezvényei március 30-ig tartanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszélyben a sportpályák

A soproni József Attila utcai sportpálya területén lakóházakat építene a tulajdonos, a vasutas pálya… Tovább olvasom