Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > A legjobb Ízelítő, amit kaphattunk - fotók

A legjobb Ízelítő, amit kaphattunk - fotók

Sikeres volt az első Termelői Piac a Sopronban. A hűvös, esős idő miatt nem a teraszon, hanem a Liszt-központ aulában állították fel asztalaikat az őstermelők. Körülbelül 20-an érkeztek Hévízről, már ismerheti őket a közönség, ugyanis az Ízutazás visszatérő, népszerű vendégei.

kisalfold.hu - 2012.09.14. 13:36
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Még délután egykor is egymásnak adták a kilincset az emberek a Liszt-központban. Az eredeti tervek szerint eddig tartott volna az első Termelői Piac, de a nagy érdeklődés miatt tovább maradtak az árusok. A vásárlók többsége Sopronból érkezett, de szép számmal akadtak turisták és külföldiek is. Aki pedig bejött körülnézni, az garantáltan nem üres kézzel távozott. Az ínycsiklandó ételeknek, gyönyörű kézműves portékáknak senki nem tudott ellenállni. Került az asztalokra a dédi receptje alapján sütött rétes, kecskesajt, kolbász, szalonna, ínyenc lekvárok és savanyúság.

A legjobb Ízelítő, amit kaphattunk
„Egyre tudatosabbak az emberek, megnézik, hogy mit vesznek és felismerik a minőséget" – ezt mondták az árusok, ugyanakkor azt is hozzátették, hogy a többséget „meg kell tanítani vásárolni". A termelői piacon ugyanis nem szabad végig rohanni. Meg kell kóstolni a sajtokat és a kenyeret, érdemes elbeszélgetni az őstermelőkkel, mert ők tudják, hogy az áruiknak milyen élettani hatása van. Itt nemcsak finomságokat, hanem hasznos tanácsokat és jó szót is kap a vásárló.

Az pedig külön jó hír, hogy nemcsak most, hanem egész télen. Legközelebb október 12-én pénteken lesz Ízelítő a Liszt-központban. Az őstermelők biztosan itt lesznek, reméljük Önök is!Megosztás: Facebook Twitter E-mail

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...