Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

A legcukibb kert eladó Sopronban

A Szárhalmi erdő mellett található a nagyon szépen rendben tartott kert.

Földet, kertet, telket vásárolni nem újkeletű dolog. Gondosan karbantartott területet sem. Ez az ingatlan azonban minden eddig látott társához képest szokatlan lehetőséget rejt magában. Ez pedig a puszta gyönyörködés.“Sopronban a Szárhalmi erdő mellett található ez a nagyon szépen rendben tartott kert. Könnyen megközelíthető két irányból is. A kert közvetlen szélén van áramcsatlakozási lehetőség, a közelben pedig a víz és csatorna."

A képen a szóbanforgó, valóban gondos kezek által ápolt terület látszik. Az ingatlanbazar.hu oldalán megjelent hirdetés többi fotóját végiglapozva kiderül, a 4,9 millióért kínált “mezőgazdasági ingatlan" pontosan annyi, amennyit látunk belőle. Egy iszonyat helyes, bohém zártkert, amelyet itt-ott megbolondít egy-egy tuja és boróka bokor.

Vagyis az ég világon semmi mást nem lehet vele csinálni, mint tovább védelmezni, óvni, gondozni és két fazonírozás között egy kerti asztalnál meginni egy jó sört vagy fröccsöt. Megfelelő logisztikával persze akár sátrazhatunk is a telken. Az egyik sarokban erre akad hely. A csillagos ég alá pedig tényleg bármikor kifekhetünk.

Végül is mi másra kéne a telek? Minket megnyertek!

További képek és információk a soproni kertről az ingatlanbazar.hu oldalán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utolsó roham a soproni Baumaxnál: 90 százalékos kedvezménnyel adnak mindent, újra hatalmas a tömeg - fotók

"Hétvégén 90 százalékos kedvezménnyel tart a kiárusítás. Már reggel nyitás előtt egy órával hatalmas tömeg várta a nyitást" - írta Olvasónk. Tovább olvasom